Signe Kalla!

Imorgon ska de åka Vasaloppet på Signes förskola. Men det gäller egentligen barnen som är födda -07 och tidigare. Signe är ju född -08 och vi har inte gett henne några skidor i år. Men idag hade barnen tränat och Signe hade så gärnat velat prova också, så mamma var så snäll och kom hit med våra gamla skidor ikväll.
Jag tänkte på det ikväll också, att de kanske får nåt "pris", de som är med i loppet. Och alla -07:or går på samma avdelning som Signe och för henne så är det ju hennes kompisar. Hon tänker väl inte på att de kanske är lite äldre, så hon skulle säkert fundera varför hon inte får åka med de andra, och om de får någon medalj så kanske hon skulle bli ledsen. Plus att föräldrarna är välkomna dit för att titta, och hur skulle det kännas för henne om det kom flera föräldrar med inte hennes?

Så vid halv sex tiden, efter middagen, gick vi ut så att Signe fick provåka. Det gick jättebra och hon tyckte att det var superskoj! Även fast hon ramlade i "nerförsbacken" på vår uppfart. Hon tappade inte modet, utan skrattade och sa att hon ville åka mera. Jag tycker att hon var jätteduktig! Det märktes att hon har sett lite skidor på tv nu när det har varit VM, hon flaxade rejält med stavarna när hon skulle ta stavtag :) Vi hann inte visa henne hur man skulle göra, hon satte igång direkt!

Imorgon tar vi helt enkelt med de 25 år gamla skidorna till förskolan så att hon också får vara med och åka. Så mycket som hon vill iaf :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback