Golf

Idag har jag gått 11900 steg. Bara på golfbanan. 9,5 km. Nästan en mil alltså. Det en bra sport. Motion och frisk luft. Idag var luften väldigt frisk. Såg ut att bli en varm och skön dag imorse men sen började det vina isbjörnar runt huvudet och då var det inte lika skönt längre... Uvva.

Imorgon ska vi till Gävle och spela. Jag, Per, Pappa och Johan. Får klä sig ordentligt. Huvudsaken det, så att man inte fryser. Sen kan det vara roligt att få spela bra golf också. Men det är inget som jag tar för givet, och framförallt inte så här tidigt på säsongen. Aldrig har jag gått 18 hål på min första runda för året tror jag. Det brukar bli 9 eller så kanske. Och aldrig så här tidigt.

Nu är det American Pie - The Weeding på tv. Plus att hjärtat håller på att ösa upp glass. Mums!!

image107
Från seriespelet förra året, taget på Piteå GK. Jag och mina djur :)



Snart är det sommar!

Det är helt underbart väder ute! Fast detta kanske har vart en av livets stressigaste dagar så blir man så glad bara man kommer ut. Solen och värmen gör mig så lycklig!

image106
Ni ser vad lycklig man är när det är sommar och fest! Pillan, Elin och Erika på "golffest" i somras.
Härliga balkongen!





Träning ger färdighet

Var länge sen jag uppdaterade nu. Har väl helt enkelt fullt upp i mitt liv. Fullt upp med träning av olika slag. I måndags var jag på gymmet med Kilström, sedan innebandyträning i 1,5 timme. Sprang 5000 steg även på denna träning så det är väl där jag ligger antar jag. Är så fruktansvärt trött i kroppen efter en sån genomkörare.
Igår var vi på Bolle och tränade med damlaget. Är väl inte en fullt så jobbigt träning fysiskt kanske, men tro det eller ej man kan få träningsverk av golf. Första träningen i år kände jag på ena sidan längs magen i ett par dagar. Idag har jag vart på pump med Lena på Dönje. Måste faktiskt säga att jag gillar Dönje mer än Nordic. På Nordic är det så otroligt många bruttor i dyra träningskläder som ser så hippa ut. Näe, Dönje passade faktiskt mig perfekt. Och träningen kändes verkligen. Så det kanske blir en fortsättning på det...

Har även hunnit ta ett kliv i karriärsstegen den här veckan. Har uppgraderat min titel från Team Coach till Team Manager. Det ni. Det betyder att jag har ökat en massa saker. Ökat ansvar. Ökat antal personer under mig. Ökat antal mynt i månaden. Ja, mycket trevligt. Jag börjar egentligen inte den nya tjänsten förrän till veckan men vi har redan nu fått "nya" saker att göra. Jag och min TM kollega Kattis. Ett kontor har vi fått också. Viktigt värre.

Imorgon är det fredag sen är det helg som gäller. I fyra dagar för mig! FYRA dagar. Så skönt. Jag och Per funderar på att åka till Gävle och spela golf kanske.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan är det sängen. Sov gott!

Ruskväder

Det sticker fortfarande i fingrarna på mig. Så jäkla kallt och ruggigt ute. Vi har vart på golfbanan och haft filmning och träning. När jag filmades, klockan 17,00 = sist av alla var det lite duggregn och iskallt. Jätteskönt. Verkligen.
Startade morgonen 7,45. Vid nio skulle vi ha samling i Hårga. Tränade under förmiddagen och käkade gemensam lunch. Det var herr- och damlaget som skulle bli filmade och utvärderade av Fredrik Jendelid. Efter lunch hängde vi med Z till Segersta och umgicks lite med Veronica och Amelia i väntan på vår filmtid. Men Amelia hade 39,4 i feber så hon var väldigt loj. Men jättegosig. Låg och trynade i knät hela tiden. Stackarn.

De tre sakerna jag ska tänka på:
- Svingen ska vara som ett pariserljul. Inte som en karusell.
- Vrida över mer med händerna.
- Huduvdet ska inte förflyttas 2 dm som det i dagsläget gör...
Jag kan tillägga en fjärde sak.
- Höj svingtempot i baksvingen.

Och efter en sådan här aktiv dag gör vi helt rätt i att trycka en varsin take off special ;)

Igår kikade vi på The Holiday på förmiddagen. Jättemysig film. Sen åkte vi till Röste och tittade på innebandyfinalen mellan Warberg och Täby. Våran TV är ju kajko, eller det funkar inte så bra med parabolen och stormvindarna. De kommer inte överrens. Warberg vann. Synd, vi hejade på Täby.

Imorgon är det jobb igen. Vad roligt det ska bli... eller inte. Helt okej, med tanke på att jag bara jobbar 2 dagar veckan efter. Det ska bli mycket skönt. Bara onsdag och torsdag. Men först ska vi avverka den här veckan.

Mys




Puss till Per

Min fis sover i soffan. Som så många gånger förr.



Puss

Fredagsfilmer

Usch så kallt det är ute nu för tiden. Ruggigt och usligt. Fy. Jag som gillade solen och värmen så hjärtligt när den kom förra veckan. Jag skulle verkligen kunna leva i ett Sverige utan vinter. Ja. Så skönt. Bara vår och sommar och lite sensommar. Regna skulle det få göra på natten.

Var på Bolle och slog lite golf i onsdags. Vi hade damträning. På söndag ska vi filmas och analyseras av bland annat Fredrik Jendelid. Han har tränat Jesper Parnevik. Det ni. Jesper och Frida minsann. Golfklubben har en satsning i år på juniorer och herr och damlaget. Så det ska väl bli kul att få höra en riktig tränare säga det jag redan vet. Samma fel på svingen fortfarande. Kanske det kan bli nån ändring nu iaf.

Ikväll har jag och hjärtat hyrt film. Inte mindre än tre stycken. Vi köpte mat från Spicy Cow och har avverkat två stycken nu. Casion Royale, den nya Bond filmen, och World Trade Center. Bond var riktigt bra och den om 11:e september bör man se bara för att. Den händelsen var så verklig för så många människor. Jag minns att jag satt och pratade i telefon i lägenheten i Västra Skogen när de visade det på nyheterna. Helt overkligt. Som så många andra sa såg det ut som att det var från en film. Sedan satt vi och kikade på tv monitorerna vi hade i caféterian på skolan varje dag. Sjukt. Det är så länge sedan nu.

Den tredje filmen är The Holiday. En komedi med Kate Winslet, Cameron Diaz, Jude Law mfl. Verkar mysig. Får väl titta på den imorgon. Vår tv funkar inte när det är storm ute. Som det har vart idag. Så vi var tvungen att försäkra oss om att vi hade nåt att titta på genom att hyra film.

Vet inte riktigt vad som händer imorgon. Får väl hoppas att hammocken står kvar på balkongen bara...

Nu är det snart dags att krypa till kojs.

Sov gott vänner.


Mitt liv genom stegräknaren

Jag har superkul med min stegräknare! Jag hade på mig den hela dagen igår och jag lyckades gå 12922 steg. Det sägs att man ska gå 10000. Jag var aktiv i 2 timmar och 14 minuter. Alltså jag rörde benen så pass mycket under dagen. 1 mil och 337 meter gick jag. Massa rolig information har den.
Innan innebandyträningen var jag på gymmet i en timme. Jag har lite svårt med att man ska hålla sig till en del av kroppen per pass. Det finns inte tillräckligt med övningar tycker jag för att fixa det. Så jag kör en genomgång på rubb och stubb. Gick trampmaskin, cyklade, tränade ben i två maskiner, vågade mig till och med på att testa hantlar. Det var länge sedan sist. Och så körde jag lite axlar och armar och så löpte jag 1,5 km på löpbandet. Ja hela jäkla kroppen på en timme :)
Sedan 1,5 timmes innebandypass. Var rätt så slut efter det. 5000 steg gick/sprang jag på innebandyträningen.

Idag var jag mer uppe på golvet på jobbet än igår så jag gick mycket fler steg på jobbet idag än igår. Käkade baconsås och spagetti och sedan skulle Per iväg på golfträning. Jag jobbade till 18 idag, inte så himla kul...
Per var och tränade på Bolle så vid halv åtta började jag gå mot Björktjära för att sedan komma till Bolle och åka med han hem. Jag gick även upp och kikade på Tistronvägen, där de bygger massa nya hus. Jag får för mig massa saker som jag går och tänker på i ett par veckor och just nu är det att jag vill bygga hus. Så det enda jag gör är att rita planlösningar och kika på nybyggen på nätet. Men det går nog över. För ett par veckor sedan var det utlandsresor som gällde så det skiftar lite.
Så himla mycket jobb med att bygga nytt, och vi bor ju faktiskt så himla bra här i vår underbara lägenhet.

Mitt liv genom stegräknaren såg idag ut såhär:
11441 steg. 9,1 km. 1 timme och 57 minuter aktiv. Den visar även kalorier och eftersom jag varken har gymmat eller sprungit så stämmer det väl ganska bra idag. 429 kalorier har jag bränt. Är dålig på kalorier så jag vet inte riktigt hur mycket det är värt. Troligen inte mycket.

Imorgon är det golfträning som gäller. På bolle. Skönt det, drygt att hinna till Hårga till klockan 18...

Musiken i mina öron på vägarna.
Sunrise avenue
Takida
Pink
Ana Johnsson

Mycket bra musik att ha i lurarna när man ska gå snabba promenader. De rekommenderar jag!

Det heter ju egentligen pedometer prylen jag har fått. Erik berättade en historia om det på jobbet idag.

Det var två killar som hade köpt en pedometer för att de trodde att den räknade hur många pedofiler man gick förbi. En siffra för varje pedofil. När de hade gått från affären till bilen stod räknaren redan på 30. De vart lite nervösa för att de själva var pedofiler men när de åkte iväg i bilen så stod räknaren still. Så satte de på radion och spelade Michael Jackson väldig högt. (Troligen så högt att basen gav känningar i benet där pedometern satt) Pedometern började då ticka i en väldig fart. Så de kunde då konstatera att den fungerade...


Nu ska jag räkna mina steg

Igår var jag i Röste och solade mest hela dagen. Åkte och handlade massa mat på vägen hem och sedan fick jag åka tillbaka igen för att hämta Per. Pappa hade tydligen druckit ett par öl så Per körde hem från Sala. Då fick han även passa på att byta däck på min bil. Medan Per bytte däck så dammsög jag invändigt och gjorde ren mattorna så nu är Carinan så fin.

Blev kvar en stund och kikade på tv, sen åkte vi hem och käkade varma mackor och drack en röd vinare. Per som hade vart vaken sedan klockan sex och fått en starköl i Röste plus en halv vinare blev ganska snart väldigt trött. Klockan 22 sov han som en stock på lillsoffan och jag fick sitta och titta på tv själv.

Idag har det varit lika kanonväder som igår, om inte ännu varmare. Jag vaknade vid 9.40 och gick ner och bytte om för en promenad. Per ville frivilligt följa med, men på cykel... Så jag gick och han cyklade. Från tunneln vid Kebab House joggade jag hem. Åt Max hållet till. Riktiga hurtigbullar. Eller jag var en hurtigbulle iaf, Per gled mest runt. Sedan satt vi och käkade piggelin i solen på bron utanför dörren och tittade på bilar. Ett par kändisar åkte förbi i alla fall. Sven och Anna, Thyrén, Ida och Izak.

Tog en dusch och for sedan till Hårga för att käka lunch och slå lite. Träffade Dan och Steffs lilla hund Totti som är 9 veckor. Det sötaste jag sett! En liten liten chiuaua. När jag höll min hand på hans rygg så var det precis den storlek som hundens rygg var från rumpan till nacken. Otroligt så söt han var. Gick lite med han i kopplet och det var inte läge att rycka så hårt för då skulle väl stackars nacken gått av...

Åkte till Kilafors och hämta nya däck till mig. Två av mina är riktigt slitna och Per har vunnit två för ett par år sedan som passar på min bil. Så nu ska jag se till att byta de imorgon helst. Fick en stegräknare av Pers mamma som hon hade fått gratis, så ni alla som tänkte köpa en sån till mig i födelsedagspresent kan fundera ut nåt annat. Vi sökte på nätet och såg att den kostade 379:- Inte illa! Radio och allt var det på den. Riktigt high tech. Nog för att den inte var rosa, men den gröna färgen var ritkigt frän. Så vi får se hur många steg det blir imorgon.

Åt tacogratäng ikväll. Mycket gott. Per är väldigt nöjd med mig när jag gör det. Imorgon är det jobb igen. Inte så himla kul... och innebandyträning. Inte heller så roligt faktiskt. Inte om det är finväder iaf.


image100

Finaste vädret

Igår var jag ner på Sannefurs Hobby butik efter jobbet. Har aldrig vart där men nu är det 40% rea och de har massa fint. Jag som gillar pyssel borde hålla på med sånt där scrapping. Har sett massa på nätet men alla som håller på verkar ha en bebis så jag får väl vänta tills jag får barn helt enkelt. Men jag kan ju fixa lite i min fotoalbum iaf.

Käkade sallad och åkte till bolle och slog lite golf. Träffade mamma, pappa och izzi samt Elin och Jonas som var där. Alltid kul när golfsäsongen kommer igång och man träffas lite oftare.
Var så fint väder så när vi kom hem strax före åtta kunde jag inte sätta mig i soffan så jag tog en promenad istället. Runt ren. Ny väg den här gången dock. När jag hade gått i raskt tempo i halvtimme var jag vid Ica på Ren. Jag joggade hela vägen hem därifrån. Utan att stanna och gå en endaste gång. Mycket stolt. Tur att det är lite lätt nedför. Flåsade som ett mähä när jag kom hem. Per skakade bara på huvve och undrade vad jag höll på med som var ute och sprang på det där viset. Svettig som få. Men det var skönt i duschen att få känna att man hade fått tagit i lite.

Kollade på en film på TV1000 family. Little Black Book. En komedi. Jag skrattade vid en scen så jag höll på att ramla av soffan. Riktigt roligt när Brittany Murphy slog sönder en telefon med en hockeyklubba tills det bara fanns små partiklar kvar. Den slutade såklart lyckligt men inte som man hade kunnat trott kanske. Klistrade in lite bilder i albumet sen gick vi till sängs.

Per klev upp vid sextiden imorse. Han, Beja, Skarps och pappa åkte till Sala för att spela golf. Jag blev väckt tio över nio av Helene som ringde som en galning. Det var så fint väder så hon ville rädda mig från att sova bort hela dagen. Det var ju snällt. Vi åkte till Mobackes och Lantmanna. Jag handlade bara några fröpåsar. Klara var inte världens gladaste unge precis. Grining som satan. Så det blev en snabb tur bara.

Nu ska jag ringa och kolla om mamma är ledig annars tar jag mig nog en promenad i det vackra vädret. Får sån ångest av att sitta inne och låta dagen försvinna.

Många tycker inte om att gå ensam utan vill ha sällskap. Jag tycker tvärtom. Det finns inget bättre än att höja mp3 och knata precis så fort man vill. Utan musik skulle det aldrig funka. Alltid extra batterier med. Man vet aldrig.

Sommar och bad. Klara var drygt ett år.
image99

Massage på min onda punkt

Idag har jag tagit lite fler poäng i vuxenvärlden. Jag och Per har skaffat ett gemensamt konto som vi ska sätta in matpengar på. Vi ska ha ett varsitt kort så att man alltid lätt ska kunna handla från det kontot. Mycket bra.

Har fått så jävla ont i axlarna och det ploppar upp massa knutar runt skuldran så jag var tvungen att åka till Röste och få massage av pappa. Jag är kär i en person som inte har några anlag för att kunna knåda iaf. Helt otroligt, men han får ont i tummarna efter tre minuter. Om jag har tur vill säga. Pappa däremot är duktig på att massera. Jag trodde jag skulle vara tillbaka på 40 minuter kanske. Det tog två timmar. Men inte för att jag fick massage så länge utan för att farmor minsann hade bestämt sig för att åka till bilverkstaden (pappa även där) och byta torkarblad och sätta på takräcke. Den första uppgifter tog ca 20 minuter. Minst. Och den sista ungefär lika länge. Herregud. Vilket bök.

Men massage fick jag till slut och nu känns det bättre. Fast jag är lite öm. Pappa var rädd att det var en inflamation och då ska man tydligen inte massera. Men det märks väl snart, för då spred sig inflamtionen vilket skulle resultera i en enorm smärta. Enligt pappa.


Jag har äntligen hittat en dubbelhäftande tejp (även det i Röste) så att jag kan fortsätta klistra in bilder i mitt fotoalbum. Ligger ett år efter... Och det gäller att inte komma för långt efter för då kan det gå som för mamma. Hon har ungefär 12 år att klistra. Minst.


Igår var det storm över jorm igen. Som det har vart hela påsken. Och då hade vi träning på Bolleberget. Damlaget skulle träffas lite med golfen. Ja men vad roligt att stå i total motvind och klippa iväg bollarna. Så jädra kallt var det. Uvva! Jag gillar inte blåst. Mina fingrar är inte gjord för det. Johan glömde mig på slingan en vinter när vi åkte längdskidor. Det var många år sedan bör tilläggas, men då förfrös jag mina fingrar och efter det har de aldrig varit sig lik. Usch så hemskt att glömma sin lillasyster.

Nu är det Planet Earth och är det något jag gillar att titta på så är det djurbebisar. Snart är det helg. Äntligen.


Hundbebis.

image98

Påsken är över

Påsken kom och försvann. Nu är det jobb som gäller imorgon. Har vart riktigt skönt att få vara ledig i fyra dagar. Önskar bara att det hade kunnat vara någon dag till...
Käkade som jag skrev om tidigare på Lilla K i lördags och firade morfar. Det var trevligt. Påskbord. Var inte överdrivet stort dock. Varesig lokalen eller utbudet på mat. Jag gick på dagis där när jag var liten, men jag har alltid trott att det var mycket större än det faktiskt är. Kan vara för att jag kommer ihåg det som femåring. Och då är man ju lite mindre.

Hem och gjorde iordning det sista inför festen som skulle vara här på kvällen. Johan och Sara kom vid strax efter fem tiden. Så vi spelade lite Buzz innan de andra kom. Och vem vann det allmänna spelet mån tro...! Jovisst, stjärnan själv såklart. Man är ju allmänbildad som få... ;)
Körde en massa singstar på festen, men redan vid 22 drog vi ner på tranan. Rätt så jobbigt att spendera så pass många timmar på det stället. Jag och Per gick vid halv två tiden. Ont så in i helvete i fötterna hade jag. Fy satan. Käkade en kebabrulle och ringde efter kusinvitamin. Vägrade gå hem. Då hade per fått burit mig.
Men det var riktigt skoj ute! I alla fall om man frågar den ena halvan av hushållet. Den andra halvan hade kunnat gå hem vid 23. Den äldre halvan.


Igår käkade vi lax i Kilafors. Gott. Svängde in till Veronica och Z i Segersta och lekte med Amelia. Var där ett par timmar, kikade på film och så. Fia ville att jag skulle med ut, men näe, man är ju en bangare.


Började läsa Självkänsla Nu! igår. Har redan läst halva. Känner verkligen att det är en bok jag behöver läsa.

Idag har vi vart på Bolle och slagit lite. Riktigt mycket folk där. Trevligt att träffa lite kändisar. Jäkligt skönt i solen, men i skuggan är det ohyggligt kyligt. Vill att det ska bli varmare tider igen. Så skönt med sol och värme.

I eftermiddag ska vi till Helene och Johan och grilla. Gott.



Från vänster.
Brorsan har kommit igång.
Killarna kollar vem som tål mest. Jocke förlorade bägge gångerna... aj.
Sara, jag och Tranfeldt.
Tjejerna sjunger.
Jennifer käkar nattmacka. Klockan halv tio.


Påskfest

Idag fyller morfar 70 år. Vi har vart där och fikat. Imorgon ska vi äta på Lilla K. Vi blir 13 personer så det blir trevligt. Och gott framförallt.

Kung Bore har tittat fram idag. I tid och otid. Måste ha svårt att sova. Drygt med det här vädret. Sol en stund för att direkt övergå i storm och snö...? Men hallå där.

Vi hade sjukt mycket tvätt, ren tvätt, som har legat i gästrummet aslänge. Torkrum kan man kalla det också. Fyra sånna där blå ikeakassar blev det. Så nu är det fullt på hyllorna på våran garderobsvägg. Har rensat lite bland mina kläder också. Det är dags att inse att det jag inte får igen pga att höfterna är för stora nu kommer jag aldrig att få på mig igen. Storlek 34, off you go. Okej då. Vissa 36 fick också packas ner.

Har tvättat bilen idag. Eller statoil har tvättat den. Och jag satt i medans och tvättade instrumentbrädan och allat annat som man kommer åt från förarplatsen. Så nu är den ren och fin.

Imorgon blir det fest här. Brudarna kommer, och förhoppningsvis nån snubbe till pertan också. Det lär ju bli singstar. Riktigt längesen jag körde det nu. Ska bli kul. Hoppas på en kanonkväll.


Dags att dammsuga lite så att det är gjort. Är väldigt duktig och tvättar massa idag iaf. Skönt. När typ alla våra kläder har legat och väntat på att garderoben ska ta hant om de får jag för mig att jag inte har några kläder. Jag glömmer bort vissa och det resulterar i att jag köper nya. Inge bra. Gäller att tvätta ofta och lägga i högar på hyllorna direkt. Bra spartips för mig.

Jag längtar till sommaren.

image92



 


Löpardojor är till för att löpa i

Jag måste bara tillägga att jag inte bara gick i raskt tempo, jag löpte också. Det ni! Oj oj oj. Så skön känsla när man verkligen känner hur duktig man har vart. Och så var jag in och hälsade på Marie och Adam en snabbis på Blomkransen. Han fyller fyra imorgon. Det glömde han inte bort att säga.

Tack Sara för att du sålde löpardojorna till mig!

Atleten

Igår körde jag ett snabbt men hårt benpass på gymmet innan innebandyn. Var väl nere på nordic i 35 minuter ungefär. Men bättre än inget. Och jag svettades rejält när jag gick därifrån, och det är bra för att vara mig på ett gym. Jag brukar liksom inte få upp pulsen i vanliga maskiner. Men igår var det andra bullar.

Sen 1,5 timme innebandy ungefär. Jädra hurtigbulle om jag får säga mitt. Ställde till och med klockan på 7 imorse fastän jag började 9,15. Jag tänkte gå en morgon promenad. Kisade ut genom fönstret och såg att solen strålade lite. Men det blåste ju som tusan. Så det var tur att jag ställde om klockan och sov 45 till istället. Nån måtta får det vara. Så jag ska sätta på mig pjuksen och gå nu istället. Det är inte speciellt varmt, men jag får gå mig varm.

Ikväll är det DH som gäller. Hoppas jag iaf. Men jag tror att alla semifinaler är slut i hockeyn. Får väl hoppas det, förra veckan blev det ju inställt pga hockeyn.

Å chefen - inga barn påväg. Det räcker med att låna.


Lisa Miskovsky - 20th of december Madison Avenue. Så vacker.

So go away and pray baby, come back when you can cry
It's Christmas time remember, the least you should do is try




Bara barn

Jag och Per har vart barnvakt nattetid för första gången. Klara sov över här från fredag till lördag. Det gick väldigt bra. Redan strax efter sju tiden började hon att prata om att gå och sova. Så vi värmde välling och läste Mumin i soffan. Sedan gick vi upp och la oss i sängen och läste en till Muminbok. Klockan åtta släckte jag lampan och sju minuter senare sov hon.


Per frågade henne i soffan när hon drack välling om hon var trött. Hon svarade inte så jag sa till henne att Per hade frågat en sak. "Jag pratar inte med han" blev svaret. Per är ingen stor favorit där. Hon är så rolig. När jag hade släkt lampan låg hon som vanligt och vred på sig och snurrade runt och pillade massa. Och så hör man:
- Vad är det som låter?
- Det är inget som låter.
- Jo, men vad är det som låter?
- Det är bilarna utanför på vägen som låter.
- Det låter som att det vore här.
Funderar massa gör hon. Efter att jag hade sagt några gånger att vi skulle vara tysta för att vi skulle sova började hon viska istället. Så tystare blev hon ju i alla fall.
Det enda som hände under natten var att hon gnydde lite pga växtverk i benen, resultatet av det blev en massa sparkande och vridande. Per tyckte att det var trångt och gick till soffan vid halv fem tiden.

Klockan sju vaknade jag av att någon låg och pillade och petade på armen. Så gör hon. När jag tittade upp hade jag ett litet blont knytte ett par cm från ansiktet. Hon skrattade. Och som alltid undrade hon vart Per var och vad han gör. Men så fort hon väl träffar honom blir hon knäpptyst.

Fixade välling, lite senare frukost och så drog vi till Röste för att leka med Izzi. Gick på skogspromenad med mamma.
När Helene kom och hämtade Klara vid halv ett tiden frågade hon Klara om hon hade vart blyg för Per. "Näe jag har inte vart nå blyg!" blir svaret. Haha. Definiera blyg.

Eftersom jag var trött som ett as efter att ha klivit upp så tidigt en helgmorgon slocknade jag och vännen på soffan och sov i en dryg timme. Gjorde oss i ordning för 30-års fest hos Sven. Ännu mera barn. Den festen liknande nästan mer ett 2-års kalas än en 30-års fest. Massvis med barn i varierande åldrar. Det som underhöll mest var Alva, 1 år 10 månader, Svens dotter. Hon dansade. Hon pratade. Hon puttade stackars Albin. Hon hade fullt sjå att se till så att ingen lånade några leksaker. Ja,hon var väldigt underhållande. Helt bedårande.

Kvällen slutade tidigt. Drack ett par glas vin och sedan taxi hem vid halv tolv. Skönt. Riktigt sovmorgon idag. Klockan elva blev jag väckt av en sötnos som kom krypandes tillbaka i sängen.

Idag har vi vart ut och cyklat igen. Vi tog en tur till Bolle och kikade lite. Var flera som gick ut och skulle spela på banan.
Har vart i Kilafors och käkat vofflor också.

Nu ikväll frågade jag Per om han ville ha en morot. Nä han ville ha glass istället. Och så tog jag fram russin. Då tog han en näve chips! Så ser vårt förhållande ut. Jag försöker verkligen äta bättre. Misslyckas jag vet ni vems felet är.