Moa, Tove och Wilma

I oktober fotade jag de söta systrarna Moa och Tove, som var hemma i Sverige på besök. Till vardags bor de i Tyskland! Vi höll i all hemlighet, det skulle bli julklappar av fotona, till hemma hos deras fina kusin Wilma. Så jag passade på att fånga henne på bild också.


Signe, snart 4 år!

Om en och en halv vecka ungefär fyller Signe år. 4 år. F Y R A! Herregud vad åren går!


I födelsedagspresent önskar hon sig saker till sitt dockskåp. Hon kommer att få en trädgård (som går att köpa till) av oss och har pekat ut i affären vad hon vill ha för saker. Det var såklart det mesta, men studsmattan och racerbilen stod högt på listan.

Förutom de saker som det finns bilder på här nere har jag sett en gunga också, som hör till dockskåpet, i butik.

- Ett äldre par (mormor/farmor & morfar/farfar)
- Handfat och toalett till badrummet
- Utemöbler
- Sandlåda
- Studsmatta & "trampbil"
- Kaninbur

- Gungställning
- Trädgårdsland och blommor

I övrigt så älskar hon ALLT som har med Tingeling att göra! Eller älvor överlag :)


Moa

De här bilderna är ifrån september, men eftersom jag inte har lyckats lägga ut dem tidigare gör jag det nu :) Söta Moa i höstsolen på Långnäs!


Härligt vinterväder!

Idag har det varit runt noll grader! Solen kilade fram stundvis också så det har varit riktigt härligt!

Jag tog med mig Signe till åkern för att köra upp längdspår. Tänkte att vi skulle försöka komma igång med att ställa henne på skidorna nu när det kommit lite snö, så kanske hon tycker att det är liiite roligare på Lilla Vasaloppet (som jag förmodar att de kommer att ha) det här året... Men man kan väl summera det såhär: "bättre lycka nästa gång" :)

Per och Nora kom också ner så vi åkte lite madrass och jag tog med Nora på en pulkatur runt åkern.


Se upp i backen...

...tusen hål i nacken!

Före lunchen var jag och Signe ute och åkte i backen på åkern. Efter lunch tog vi med oss varm choklad och ostmackor och så begav sig familjen till Bolleberget för att testa backen, där mötte mormorn upp.

En härlig dag ute helt enkelt! Nu är vi i Röste och inväntar middag.



Utelek

Blev visst tre bilder i det förra inlägget... Som sagt, den här appen lever sitt egen liv!


Mobilbilder

Det blir väldigt dåligt uppdaterat här. Och när jag uppdaterar så är det med mobilbilder. Har så mycket fina bilder som jag skulle vilja ta mig tid att redigera och publicera.

Här kommer iaf några bilder ifrån telefonen från den senaste tiden. Eller ja. Eftersom det är ett jäkla problem med att ladda upp bilder via mobilappen så testar jag med två i det här inlägget...


Nu börjar den nya vardagen!

Nytt år, nya möjligheter, nya utmaningar!

Jag har fått ett nytt jobb! Jag började lite i fredags med möte och diskussioner hela dagen med samtliga säljare från Hälsingetidningar. På måndag startar introduktionen och det känns otroligt spännande, roligt och inspirerande! Jag ska alltså jobba som säljare, annonser, på BollnäsNytt!

Per blev huxflux arbetslös efter nyår, så han kommer att vara föräldraledig fram till Nora har skolats in på förskolan, i slutet av februari. Det blir kanon! Sen får vi hoppas att han får ett jobb. Så är det någon som behöver en ambitiös och plikttrogen svetsare eller verkstads-/industriarbetare, hojta till!


2012

Igår var det nyårsafton. Vi firade här hemma i "lugnet" med en trerättersmiddag. Är ju aldrig lugnt med barnen runt benen, men på andra sätt var det ju luft i alla fall.

Jag och Signe var ute vid halv nio och brände av 18 tomtebloss och skrek "Gott nytt år" så det ekade över hela Granbo.

Sen spelade vi spel till klockan var 22 och vi fick ner Signe i sängen. Den jäntan har börjat bli så glad och uppåt när hon ska till och sova, så efter jul har det blivit sena kvällar för henne. Hon har börjat kompensera på morgonen också, så lägger hon sig senare sover hon längre. Skönt för henne, och oss, för då är hon gladare när hon vaknar.

Jag och Per la oss innan tolv igår. Det gör vi (jag, Per somnar ju på soffan annars) inte alltid annars. Men det nya året kommer ju oavsett, och vi hade haft en himla natt innan. Jag vaknade dock till vid tolvslaget av alla smällar. Det är väldigt många som har djur här ute, hundar och hästar allra helst, men ändå så ska det skjutas raketer...! Respekt liksom.

Nu är det 2012. Välkommen!