Tandläkarbesöket



Signe var så duktig hos tandläkaren! Hon gapade stort och var glad och go den korta stund vi var där. Allt såg fint ut, men det syns att hon har napp... Den där nappen är med mer och mer tycker jag. Suck. Jag vet inte alls hur vi ska få henne att sluta med den. Tandläkaren sa att nappbettet kommer att gå tillbaka när hon slutar med nappen. Vi får helt enkelt se när det blir...

Kommentarer
Postat av: Kristina

Ivar slutade med nappen på sin 3årsdag den 18 jan så det har gått drygt en månad och det syns redan en stor skillnad på hans tänder. Så du ska se att det rättar till sig när hon är redo att sluta med den!

Postat av: Anonym

försvinner det? Det trodde inte jag! Då hade neo kunnat få Hanson lite till :) det är ett år sedan snart, när han såg lillasyster ha så bestämde vi oss att försöka, vi gjorde en Frej av det med napp fen, jag strödde ut glitter i köket o la ut paket och så frågade jag om han ville byta napparna mot paketet, han har aldrig frågat efter den sedan dess, och han var GALEN i sin Napp. Prova?

2011-02-25 @ 22:33:19
URL: http://mammaannamaria.blogg.se/
Postat av: EliN

Ja napp bettet fösvinner snabbt. 1-2mån efter Fridas son William slutade var tänderna på plats. hade inte jag vetat det hade jag slitit av max nappen nu för han har redan värsta napp bettet.



2011-02-26 @ 10:27:25
URL: http://elingranath.blogg.se/
Postat av: EliN

ja napp bettet försvinner snabbt. Vet när Fridas son William slutade, 1-2mån senare var tänderna på plats.

Tur att jag vet det för annars hade jag blivit jätte orolig, för Max har redan värsta napp bettet.

2011-02-26 @ 10:30:00
URL: http://elingranath.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback