Kusiner, tremänningar och fyrmänningar!

Vad är det för väder?! Helt sinnessjukt. Stackars Signe har knappt vart ute på tre dagar. TRE dagar. Regnar det imorgon får vi sätta på oss regnställ och gå ut ändå. Så är det bara. Igår grät hon, ropade kaka och pekade på sandlådan när jag bar in henne från bilen. Stackarn.

Idag har det var sämre än sämst. Det har vräkt ner hela dagen. Plus att det har blåst rejält.

Signe har avverkat ytterligare en natt utan att vakna. Hon hade inte gett ifrån sig ett pip på kvällen heller. Jag for ju till Fias stuga och umgicks igår. Var supermysigt! Verkligen en urhärlig stuga, och självklart fantastiska tjejer att umgås med! Jag är glad att Fia ringde. Per hade som väntat sovit mesta tiden på soffan.

När jag åkte hem vid tolvtiden på natten satt jag och tänkte att jag borde ha skickat ett meddelande till Per om att jag var påväg hem. Tänk om det skulle ske en olycka, han kanske provar ringa men jag svarar inte och så tror han att jag inte har hört telefonen och låter mig ha trevligt och går och lägger sig... Och där ligger jag i diket med bilen. Två sekunder efter att jag hade tänkt det så kom det troligvis en uggla flygandes framför bilen. Jag kände hur jag spände mig jättemycket för det kändes efteråt i ryggslutet! Som tur var flög den mot lamporna och inte mot rutan. Hemskt. Tänk på de små ugglebebisarna som kanske inte får någon mat nu. Jag har bara kört på en ekorre förrut, inget mer. Nu har jag två roadkill. Förrutom det antalet grodor som jag troligen brassade över igår, för shit vad grodor det var ute!

Idag har vi vart på pappas kusinträff i Undersvik. Vi var på bygdegården som tur var, förra kusinträffen (som var för 18 år sedan) var vi hemma hos en av pappas mostrar i Undersvik. Då var vi iofs färre personer. Det har tillkommit både barn och barnbarn. Nu var vi drygt 50 personer och Signe fick träffa tremänningar och även fyrmänningar!

Signe hade roligt med sockersöta Ida som är drygt 4 månader äldre. Ni som har hängt med på bloggen ett tag har sett Ida på bild
förrut när hon var här och hälsade på och busade med Signe i november. Hon hade blivit jätteduktig på att prata, och kunde säga långa meningar! Hon ska dessutom bli storasyster i augusti! Stina var jättefin med magen, jag längtar lite efter en gravidmage också. Inte efter ett syskon till Signe, just nu, utan mer efter magen. Jag älskade att vara gravid.

Ikväll fick jag se Rallybrudar! Den var absolut sevärd. En trevlig må-bra-film!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback