Signes tremänning på besök



Som ni ser så har Ida vart här idag. Stina, Idas mamma och min kusin, var också med. Fast det syns tyvärr inte.
Signe sov bara 50 minuter på förmiddagen och vi lekte bort Idas trötthet så tjejerna fick några timmar tillsammans! Som ni ser på den sista bilden så hade de rätt roligt...

Jag hade också väldigt trevligt. Det är alltid roligt att umgås, prata och utbyta erfarenheter! Det är synd att de bor i Ljusdal, annars hade vi kunnat träffas oftare. Men det var jätteroligt att de kom och lekte med oss!

Signe blev så trött på eftermiddagen att hon somnade i min famn när vi fikade. Det är så mysigt! Hon gosade in sig i sin snuttefilt mot min hals och sen sov hon. La över henne i hennes säng efter en stund men hon sov nog bara 45 minuter kanske. Så det blev inte så mycket sömn idag. Men hon var ändå glad större delen av kvällen.

Lagade spagetti och köttfärssås idag. Kokade köttfärsen i krossade tomater så att Signe skulle få äta samma som oss, men lyckades knappast med kryddningen för det smakade bara tomat. Signe åt lite grann av det iaf, men åt nog mest fruktpuré.
Får nog kolla upp ett riktigt recept istället.

Ikväll ska jag försöka lägga mig direkt efter "Himlen kan vänta". Nu ska jag nog göra mig lite glass. Tror att jag kan gå upp ett kilo eller två efter dagarna med bara soppa :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback