Fobier

Idag är Signe tre månader! Otroligt vad fort tiden går. Kollade på Berg flyttar in nyss, hon var hos Gudrun Schyman. Och Gudrun hade filmat sin första förlossning som tydligen har visats som en dokumentärfilm. Iaf så fick man se en sekvens då man bara såg barnets huvud sticka ut. Och det kändes helt plötsligt så overkligt att jag också har haft ett huvud som har kommit ut den vägen. En hel bebiskropp! För det finns ju liksom inga bilder som visar det, så man vet inte hur det såg ut. Och därför känns det nog overkligt.

Imorse var jag ute före klockan nio och bytte lina på torkvindan, så jag invigde den idag. Sedan började jag gräva lite runt rosbusken men lyckades få syn på ett bamsespindel vilket gjorde att jag inte var lika entusiastisk  
längre... Det resulterade helt enkelt i att jag inte rensade färdigt runt busken. Så tråkigt att jag ska ha någon form av minifobi för spindlar. Och ormar. Och getingar. Och larver. Och andra krälande djur. Och... ja det finns säkert fler. Känns inte som att det är rätt grejer att ogilla när man bor i hus i skogen. Usch. Hoppas det går över med åldern. Skulle jag få syn på en orm här så skulle den kunna resulterar i att jag inte vågar ligga ute på hela sommaren. Och det vill jag inte ska hända!! Hypnos vore nåt kanske. Det kan ju bota fobier tror jag.

På eftermiddagen var vi på golfbanan. Våra tränare har kommit upp i helgen så idag filmades svingen och så jämförde vi med ifjol. Det var kul, för jag hade förbättrat nästan alla saker jag tränade på förra sommaren! Nu ska jag försöka få till det som fortfarande inte är bra.

Igår rensade jag landet och fyllde på med ny jord. Finade till alla kanter också. Så nu är det bara att börja så! Har potatis som jag ska sätta ner iaf. Spansk enligt påsen tydligen, men jag hoppas det funkar ändå. Var fullt med daggmaskar i landet. Men de känner jag inget obehag inför så det gjorde inget.

Blev inga tofflor på Lidl, de var ashårda. Köpte två böcker till Signe iaf. Jätteroliga! I den ena får man följa med Fjärilen Frida på upptäcksfärd i naturen. Maten på Mobackes var jättegod! Lilla K som har en restaurang där. Men riktigt mycket folk dock.

Igår kväll var jag till Elin på Tupperwareparty. Beställde två grejer. En knivslip, vilket vi verkligen är i behov av, och en burk som är till för vällingdosering. Baby Trio. Superbra om Signe tex ska sova borta, då kan jag ha doserat och klart i den där burken med tre olika fack liksom. Veronica hade den och hon tyckte att den var kanon. Kändes både kul och konstigt att komma hemifrån på egen hand. Men Signe sov när jag åkte och då brukar hon inte vakna, så det kändes bra.

Ikväll har jag och Signe badat tillsammans för första gången! Åh så mysigt det var!


Signes ursöta outfit när vi skulle på babysång. Byxorna och västen har hon fått av Lena!



Kommentarer
Postat av: Carro

nej vad söt bild! :D

Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

grattis på 3 månaders dagen! tiden går fort!

2008-05-09 @ 22:55:22
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: Sara

3månader, tycker inte d var länge sen vi var på BB och hälsade på er! Va tuff hon var på bilden, en riktig liten sötfis :)

2008-05-10 @ 07:03:05
URL: http://strawberrydaquiri.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback