Sömntutor

I onsdags var Magdalena och Alma från Föräldragruppen här och hälsade på. Fikade och pratade i några timmar. Det var trevligt! Jag dammsög hela huset med Signe på magen i selen. Det går inte att lägga ner henne i babysittern längre när hon sover, oftast så vaknar hon direkt igen! Hmm... Helst vill hon ligga mot magen och bröstet hela dagen. Då kan hon sova hur länge som helst.

Igår var vi och vägde och mätte igen. Ingen kan då säga att hon svälter! 310 gram hade hon gått upp. På en vecka, EN vecka! Haha Ja jäklar. 4600 vägde hon nu, och var 56,5 lång. Hon passade på att kissa TRE gånger också under tiden jag var hos bvc sköterskan. Två gånger på skötbordet och en gång på mig. Tror att det var för att hon var hungrig och skrek och hon blev säkert stressad då.
Efter vägningen åkte jag till mamma och pappa och var där en stund, sedan svängde jag förbi Pers jobb så att han fick visa upp henne lite. Roligt när massa grabbar står runt bilstolen och bara tittar på henne i flera minuter! Hon är så bedårande så man kan inte låta bli!
Var ner på stan och köpte en pyjamas till Signe, hon växer ju så fort så de som vi har i stl 56 med fötter känns lite tajt när hon sträcker ut benen. Fick en modell av Elin tidigare i stl 62 som är jättebra! Knäppningen är helt perfekt! Framförallt om man måste byta på natten. Så jag hittade en med lika knäppning som jag köpte. Köpte en bok med sånger i också på Åhlens, "min skattkammare 3". Så nu har jag börjat sjunga för Signe. Hon gillar det!

Idag har jag var ut en sväng med vagnen sen har Sven, Anna, Alva och Agnes vart här ikväll. Alva är ju för söt! Riktig pratkvarn!! Och Agnes kändes enorm att bära om man jämför med vår tjej! Hon är 10 månader. Dröjer inte länge förrän Signe är det också... Fick en klänning och tajts som jag har lyckats köpa själv, så jag får ner och byta det. Och så fick vi ett paket av Svens föräldrar, också klänning och tajts. Jättesöta!

Imorgon är det dop som gäller för mig och Signe. Hennes tremänning Ida ska döpas. Så jag, Signe och mamma ska åka till Färlia. Per har innebandymatch.
Inga planer för imorgon kväll, bara vara hemma och mysa antar jag.


Jag sover bäst på pappas bröst!

080305


080306


080307

Såhär ser eftermiddagsrutinerna ut :) Per kommer hem ifrån jobbet, tar Signe och så somnar de bägge två i soffan. Idag hade Per dock hunnit vakna innan jag tog kortet.

Kommentarer
Postat av: Frida

Hej! D vart inget dop för oss idag som du antagligen märkte, men hörde att Johan hade hunnit med att pussat lite på Signe ändå idag :)
Vi hade tänkt att sväng förbi imorgon på hemvägen men min mamma ha varit lite halvkrasslig i dag så jag håller mig borta, tror du uppskattar d! :) Men vi ses i påsk när vi kommer hem hoppas jag! Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback