Rumpträning

Fasen vad jag har gått idag! Till golfbanan fram och tillbaka. Är ungefär 9 km totalt. Fy vad trött jag var i benen när jag kom hem. Och då hade jag ändå tagit en paus hos Elin på kanslit i en halvtimme kanske. Var ju tvungen att testa vägen till sommaren. Kommer förhoppningsvis att bli några promenader då. Om jag inte blir för lat och tar bilen... Tänkte bara ställa ut Signe i vagnen för hon sov redan, men jag behöver ju faktiskt ut och gå! Enda träningen jag får, och nog kan jag lova att det kändes som ett riktigt träningspass allt! Jag försökte gå snabbt, men sista biten tog det emot. Ska väl vara fan om inte rumpan blir lite fastare iaf!

Igår var mamma här en sväng. Men Signe somnade precis när hon kom och sen fick hon fortsätta sova i vagnen, så hon blev inte kvar mer än 1,5 timme kanske. Vi ska försöka få som rutin att hon ska sova i vagnen åtminstone på förmiddagen. För då får hon sova längre än vad hon gör inne. Nu är klockan snart halv sju och hon ligger i vagnen nu med. Tog med henne ut på altan och gick runt runt där tills hon somnade :) Men nu låter det i barnvakten hör jag! Usch då!

Jag lagade värsta fredagsmiddagen idag. Klyftpotatis och fläskfilé. Hade i creme bonjour tillsammans med fläskfilén och sedan i med lite stekta färska champinjoner och soltorkad tomat. Mums! Soltorkad tomat kan man ha till mycket. Har ni inte provat det så testa, blir kanongott!

Skönt med helg. Per har ju bara jobbat ons, tors och fre idag. Och på fredagar slutar de alltid halv två. Mycket bra!

Ikväll blir det final i Let´s Dance. Och popcorn kanske.

Glad gobit!


Träning ger färdighet

Kommentarer
Postat av: Lina

Theo sover alltid ute i vagnen, de har han gjort sen han var som Signe. De är ju bra med friskluft om man inte orkar ta en promenad :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback