La grande final

Jag har vart och ätit lunch med Elin på golfbanan. Jonas och Pär (inte min Per) var också med. Signe ville också såklart äta lunch när vi gjorde det :) Och eftersom jag har köpt en bra amningströja så gick det alldeles utmärkt. Syns ingenting, skönt. Vissa kan ju tycka att det är opassande att amma öppet. Men vad fasiken! Det är väl världens mest naturliga grej.

Hur många bilder jag har tagit på lillfisen? :) Hehe MÅNGA, och fler lär det bli! Det är totalt 7 dagar som vi (mest jag...) inte har tagit några bilder alls. Men hon är ju så ljuvlig så man kan inte låta bli!

Nu kommer Per snart hem från jobbet. Skönt att han slutar tidigt på fredagar.  

Imorse vaknade Signe någon gång strax före 9. Men hon är så söt när hon ska vakna, för hon ligger och grimaserar lite och så tittar hon upp och ligger och funderar och så blundar hon en stund till. Ligger och drar sig lite. Mysplutt! Jätteskönt att vi får sova framåt 9, det behöver jag.

Imorgon är det finalen i Globen!! Bönorna ska dit. I två olika sällskap dock, och jag tror inte att Lena ska ha sitt linne för de tjejerna hon ska gå med har inte sånna. Men det ska då Sigge, Vickan och Kickan!

Måste bara säga att Takidas låt, Curly Sue, är fantastisk att lyssna på. The heart is pumping for my life, the mind is happy and I will love you to the day I die


Gävle 2007

image456


Vill man vara fin får man lida pin :)


Kommentarer
Postat av: Lina

Haha, vilket sammanträffande. Hoppas de smakar och att ni får en trevlig kväll. :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback