Insnöad!

Glömde ju skriva att jag provade bröstmjölk i näsan på Signe som Lina rekomenderade. Och det gick mycket bättre! Läkaren som vi gjorde undersökningen med sa också att jag skulle försöka köra med det istället för nässugen. Kanske inte är så bra att använda för mycket på så små barn. Men mjölken tar ju bort det täppta och sugen tar ju bort snoret... Jaja, har inte använt sugen nå mer utan bara kört på mjölk. Fick en liten spruta av bvc sköterskan som jag kan suga upp det med och sedan droppa in i näsan. Det går bra, men hon tycker det är lite obehagligt.

Igår var vi ut på promenad till Acktjära och vände. Satt vid skolan en sväng i lä och gud så varmt och skönt det var då i solen! Signe fortsatte sova ute i vagnen medans vi kunde städa. Skönt att få det gjort! Dammtorkade och torkade några av golven. Var nog första gången någonsin som Per höll i en mopp! Iaf i vårt föhållande som har varat i över 5,5 år. Han nämnde något om lumpen, men det räknas knappast!

Min mormor och morfar, Signes gammelmormor och gammelmorfar, var här en sväng i går också och lämnade Påskpaket till Signe. Men de hann knappt se henne nå eftersom hon sov som en stock.

Jag åkte och köpte pizza på Hambogrillen så Per och Signe var ensamma för första gången. Dock så varade det ju inte så länge. Kändes inte ett dugg konstigt faktiskt att åka själv i bilen, även fast det var första gången på sex veckor! Gud så fort tiden går! Hon blir sex veckor imorgon.

Igår somnade hon för natten redan före nio. Hon vaknade dock strax efter tolv och ville ha mat. Men jag hade ju lagt mig då också, så hon somnade om efter hon hade ätit. Men däremot så hade hon en vakenstund mellan 3 och 4 imorse istället. Hon låg och jollrade och flinade precis som hon gör på morgonen så jag var rädd att hon inte skulle somna om. Per vaknade inte ens! Bra att han kan sova iaf.
Hon är så söt på morgonen nu, hon har som sagt börjat flina massa! Så hon är så gullig när hon ligger och är jätteglad över att dagen har börjat :) Underbart!

Jag var ut och gick i en timme tidigare idag, så Signe ligger i vagnen och sover nu. Men det var 3,5 timme sedan hon åt så det kommer att låta när hon vaknar för vid det laget är hon vrålhungring! Glupsk!


image472
Bada bada bada, åh så skönt att sitta som en kung!

Vi håller på att snöa in här också! Shit så mycket snö det har kommit! Säkert 2 dm bara inatt, och så har det snöat till och från hela förmiddagen. Kolla bron, helt igensnöad :)



Kommentarer
Postat av: Johanna Rapp

Hej Frida! Det var Karin & hennes kille som var här och hälsade på. Det var hösten 2005 som vi träffades senast...tiden går...=)

Postat av: Johanna Rapp

Bildidén har jag snott av dig förresten...Du hade ju en liknande bild på dig och Signe... =)

2008-03-21 @ 22:23:46
URL: http://johannarapp.blogspot.com
Postat av: jessika

haha, den där lilla stugan ;) vi som trodde det va du som kom och gick på gården ;p

2008-04-07 @ 21:19:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback