Härliga väder!

Ja då var påsken snart över. Kallaste påsken någonsin. Shit så kallt det har varit, iaf på nätterna. Tur att solen har varit framme så att temperaturen har gått upp under dagen iaf. Inte bara Per som är morgonmänniska i vårt hus längre. Jag får ju snällt kliva upp jag med numer. Och då ser man ju verkligen hur kallt det är. Imorse hade vi -19 här! Men nu skiner solen och det är så fint ute med all snö. Men jag hade hellre önskat att det var bart och några plusgrader i skuggan istället. Längtar till sommarn då man bara kan lägga Signe i vagnen och gå ut. Inte hålla på att klä på massa. Men, så länge solen skiner såhär och det är vindstilla så är jag nöjd ändå :) 
Tog en promenad vid kvart över elva och hon har sovit sedan dess. Klockan är halv tre nu... så snart är det nog matdags. Hon åt vid tio tiden. Jag har suttit ute i solen hela tiden. Så härligt att ha hus och tomt! Per åkte till Kilafors på sitt nya köp. En fyrhjuling.

I lördags åt vi påskmiddag hos mina föräldrar och igår hos Pers föräldrar. Första påsken på många år som man inte går ut. Men gud så skönt! Jag längtar faktiskt ingenting efter att få gå ut. Inte på tranan iaf. Det ska vara någon rolig tillställning isf. Men däremot längtar jag tills vi kan sitta ute i kvällssolen här hemma och ta en öl eller så. Det låter så härligt med en öl i solen. Jag är ju ingen riktig ölälskare precis. Men en Heineken eller två kan jag dricka. Och mer än så lär ju inte behövas efter ett år utan alkohol :)

Inatt vaknade Signe inte förrän 04:15 och skulle äta första gången! Åh så skönt! Hon åt sista målet efter 22 nångång, så kanske fem timmar utan mat iaf. Härligt!

Imorgon är sista dagen Per är ledig. Men det har vart så skönt att han har vart ledig från jobbet så många dagar.

Nya leksaken.


Morbror Anton och morbror Johan. Signe inte så nöjd :)


Puss!


Signe har hittat handen att suga på


Signe tränar nacken. Snart så!


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback