Förlåt hjärtat!

Igår var vi och köpte gräsklippare. På Coop i Söderhamn. Vi var det andra paret som köpte gräsklippare, för i år! Den andra snubben hade vart där och köpt på måndagen. Kanske inte det första man tänker på när det snöar ute! Köpte en högtryckstvätt också. Så nu kan vi tvätta både bilar, fyrhjulingar och skotrar. Och så ska vi använda den för att få bort all mossa från taket som är på baksidan.

Jag skulle åka och handla mat på Kvantum igår efter att vi hade kommit hem från Söderhamn. Så Per och Signe skulle vara själva. Antingen så fick stackarn magknip eller så saknade hon mamma massa för hon hade börjat skrika så fort jag gick. Sedan fick han henne att somna i vagnen, men hon vaknade igen och då hade hon skrikit konstant i 20 minuter. Verkligen skrikit. Och det händer aldrig annars! Stackars liten, och stackars Per. Jag hoppas att det var magen som gjorde ont, även fast jag självklart inte alls vill se henne ha ont! För om hon redan nu skulle börja bli mammig skulle det bli jobbigt... Men jag tror det var magen. Åt en efterrätt i söndags med massa choklad, och jag har hört att det inte är bra för små barn. Usch vad hemsk man känner sig när ens barn har ont och så är det kanske jag som är boven! Fy tusan. Ska inte äta nå mer choklad nu. Hon skrek i ytterligare några minuter på kvällen, och bara den korta stunden tyckte jag var outhärdlig! Skulle jag få ett kolikbarn skulle jag gråta minst lika mycket som barnet. Usch och fy!

Idag skulle jag på hörselkontroll med Signe. Vi har inte fått gjort den ännu... och inte blev det idag heller! Jag ställde klockan och klev upp kvart över åtta. Då sov Signe så jag passade på att göra mig i ordning. Vid nio sov hon fortfarande så då började jag ta fram frukost. Då ringer de och säger att läkaren är hemma med sjukt barn! Och det här är ju någon som kommer från Hudik, så det är ju inte varje dag de är här! Så jag hade kunnat sovit en timme till, för Signe vaknade inte förrän kvart över nio! Vilket skit!
Var till Lindex istället och köpte en body och strumpor. Sedan for jag till min mormor och morfar och fick lunch. Nu på eftermiddagen har Pillans mamma Gunilla vart på besök. Signe fick ett sånt fint täcke som Gunilla hade gjort! Jag ska ta en bild och lägga ut sen. Jättesött!

Nu ligger mina fisar och är trött i soffan :)

Matchning
Mamma kör rosa/grön randigt och dotter rosa/brun randigt :)



Tittut!

Kommentarer
Postat av: Lina

Till mig sa dom på bvc att man kunde äta choklad, de var ingen fara. Jag åt choklad jämt :D

Postat av: Elin

Hon växer ju så det knakar!!!

2008-03-27 @ 13:27:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback