Charmtrollet

Igår var mamma här. Vi planterade om blommor. Det behövdes. De ville nog ha ny jord. Och så har vi delat på blommor, för de hade blivit så stora, och satt i nya krukor. En sort som fanns i två krukor tidigare finns nu i fem! Det ni! Och den blomman härstammar från en som är över 50 år! Först har den funnits hos mormor, sen har de delat på den så att mamma har haft några och sen fick jag en del av den när jag flyttade. Otroligt vilken förökning.

På kvällen var Fia och Sara här. Mycket trevligt! Signe fick en body och jag och Per fick tulpaner :) Jag tycker att det känns väldigt fräscht med tulpaner. Helst skulle jag vilja ha det stående på matbordet hela våren. Men då fick man köpa ihjäl sig på tulpaner...

Idag har jag vart och vägt Signe. 230 gram har hon ökat den här veckan. Så nu är hon uppe på 4830...! 57 cm lång. Margit, bvc sköterskan, tyckte att hon var med väldigt mycket med blicken. Och när jag pratade med Signe när jag klädde på henne så sken hon upp. Så Margit sa att nog känner hon igen mig allt :)
Efter bvc besöket åkte jag ner på stan och fikade på krokanen med tre tjejer från föräldragruppen och deras flickor. Magdalena och Alma, Jenny och Natalie, Elin och Elise. Det var mysigt.

Signe stackarn har inte sovit mycket idag. Det har blivit så hattigt för henne. Hon somnade i bilen till bvc sen blev hon väckt när vi skulle väga henne. Hon slumrade till påväg till cafét men lyckades inte somna riktigt, så hon sov i min famn i en halvtimme kanske och vilade i vagnen en stund. Sen har hon bara sovit i 45 min när vi kom hem + en del små kortisar som inte ledde till något längre. Somnade inte ens i bilen påväg från stan. När hon blir så övertrött så får hon svårt att somna. Stackarn. Nu sover hon i vaggan iaf.

Förhoppningsvis börjar hon få någon sorts rutin på nätterna nu. Hon har somnat mellan 21.30-22.30 de senaste nätterna. Och vaknat vid 2 för att äta första gången. Sedan 5.30 i måndagsnatt och 5.40 i tisdagsnatt. Inatt vaknade hon redan vid 4 för andra målet. Och så har vi sovit till 7, 8 och 9 de tre senaste dagarna. Hoppas det håller i sig.

Per var med i tidningen idag. På småsakssidan i Ljusnan. Veronica som är mamma till Amelia som var med på bilderna hade skickat in tre bilder som jag tog i midsomras. Och så hade de på Ljusnan lagt till texten. Och det blev ju verkligen klockrent! Så roligt! Jag har haft de bilderna ute på bloggen, i somras då. Alla verkade tro att jag hade skickat in dom, men så var det alltså inte :)

Lillrumpan och de söta fötterna


Signe kollar på mormor i badrummet


Örat


Skönaste sovstilen


Sara och Fia är förtrollade av Signes charm

Kommentarer
Postat av: Chefen

Tjenare,
Har du koll på hur många bilder du knäppt av lillfisen?? :-)

Ha det bra

2008-03-14 @ 07:38:33
Postat av: Lena

Mysigt med bilderna Frida! Laddar du för finalen imorgon? Ska Signe inviga sin schlagerbody? :) Hoppas allt är bra med er! Kramar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback