Vintermys

Idag är det världens finaste vinterväder! Och vi är lyckligare än någonsin över att vi bor i skogen! Så himla mysigt när det är mycket snö och solen som skiner! Jag och Per har tagit en promenad och skottat gården. Ja, jag hjälpte också till. Även fast man är gravid kan man skotta lite snö. Nu har Per åkt till Kilafors för att åka lite skoter och jag väntar på mamma som ska komma och hjälpa mig fixa lamporna till köksfönstrena.
Känns att det är något som väger lite som finns i min mage. Jag är tvungen att gå väldigt sakta, det går liksom inte att gå fort, och jag känner av i ljumskarna efter vi har gått en bit.

Igår var Steph och Dan här. Käkade mat och hade trevligt. Per undrade om han kunde dricka några öl. Jag förstod inte först varför han frågade, men han tänkte på om krabaten i magen hade tänkt komma ut. Man vet ju aldrig. Men jag har inte ens kännt något som liknar en sammandragning ens, så det dröjer nog. Såg på
www.lg.se att ett par ur vår föräldragrupp har fått barn nu! De skulle ha första februari. Så det kan verkligen bli när som helst. Det är bara 23 dagar kvar till beräknat datum! Jag hoppas på att det är max 23 dagar kvar. Vill inte gå över tiden. Kan tänka mig att väntan blir oerhört lång då.

Frida Tranfeldt var och hälsade på i veckan! Jättetrevligt då det var så himla längesen vi sågs! Hoppas att det inte dröjer lika länge till nästa gång.

Igår var jag och Elin på Albert och Herbert. Jag skulle köpa en badbalja till filuren. Det fanns ljusrosa i pärlemonyans eller blå... Jag är ju säker på att det är en tjej, men jag kunde inte förmå mig att köpa en rosa. Så det fick bli en blå. Löjligt att det är så. En kille kan ju lika väl ha en rosa badbalja. Men man är väl för inpräntad med att tjejer har rosa och killar har blå. Men det känns som att det är mer okej för en tjej att bada i en blå balja än för en kille att plaska runt i ljusrosa med glitter!
Efter det besöket åkte vi och tittade på när Per spelade match mot Bjart. De vann.
 
I fredags var vi i Edsbyn och fotade oss! Han som fotade oss hade fått låna en kompis "studio". Det fanns studioblixtrar och grejer där, och som bakgrund fanns ett svart lakan. Så det var en hemmagjord studio i ett uthus med 15-17 grader. Men det gick det med. Tanken var att föreviga magen. Jag vet att jag skulle ångrat mig om vi inte hade gjort det, och Per var gullig och ställde upp trots att han inte gillar att vara med på bild. Tror att det kan bli några väldigt fina iaf!
Efter det hade Per DM match i Edsbyn. Vi ska inte tala om hur det gick...

Jag har förresten köpt det första blöjpaketet! :) Jag tyckte att jag lika gärna kan göra det nu som om tre veckor. Det spelar ju ingen roll. Och jag var tvungen att öppna paketet för att titta på dom! Så små och söta! Vi längtar så efter att få byta bajsblöjor! Haha Vi längtar ju efter vår lilla fis och då är det som att längta efter att få kliva upp på nätterna, byta bajs och sånt. Härligt det ska bli!

Vi har glömt att ta en magbild i helgen för V 37. Får ta en eftermiddagsbild senare idag. Men vi tog en vanlig bild igår som jag lägger ut.




 

Kommentarer
Postat av: KungErik

Yeap, bilderna börjar bli klara, eller ja, jag har fixat i ordning ett gäng, över 20 :) Kom över något tag o kolla, alternativt så får du en skiva av Marie i veckan...

Postat av: Stephanie Tikkanen

Hej gumman! Tack för igår!! De var hur trevligt som helst! Gud va fiint ni har fått de.. Säg bara till om du behöver hjälp med något så hjälper jag till... Hehehe! Tycker bara att de är roligt att du hör av dig! Ta hand om dig gumman så hörs vi till veckan kanske..Hälsa pär och tacka honom också! Kramar Stephanie

2008-01-13 @ 16:15:51
URL: http://stephy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback