Världens sötaste lilla strumpa

Jag är en klant. Glömde bort tiden hos barnmorskan idag. Nu när vi ska börja ses oftare för att det är viktigt att se så att allt fungerar som det ska mot slutet då glömmer jag bort det... Kom på det vid 11, och jag skulle vart där vid 10. Men jag fick en ny tid på måndag istället. Måste komma ihåg den. Har lagt in en påminnelse i outlooks kalender på jobbdatorn. Så det ska väl vara fasen om det inte funkar. Jag som såg fram emot dagens träff. Har börjat fått lite ont vid blygdbenet. Tror att det kan vara för att bebisen kanske har fixerat sig. Har läst att det kan komma som en stickande känsla då ibland. Eller så blandar jag ihop det med nåt annat. Jaja, tyngre har det då blivit. Det är en sak som är säker. Konstigt vore det väl annars. Lillbebis väger ju faktiskt mellan 2,5-2,8 kg nu. Om man ska tro att den väger som genomsnittsbebisen. Men jag hade velat fått svar på om den faktiskt har fixerat sig. Skulle också fråga henne om det finns någon risk för att jag klämmer den lilla på natten. Vaknar ofta av att jag ligger näst intill helt på magen! På mer än halva magen ligger jag trycker, och det känns inte så gulligt av mig...

Igår sparkades den ordentligt. Per hade precis läst att det kunde börja lugna sig med sparkarna nu eftersom det börjar bli så trångt. Men eller hur! Igår var det riktig kick-boxning! Kändes lite otäckt ibland. Och så har den fått för sig att sparka ner mot mitt högra höftben. Och då kommer den nog åt en nerv eller två, för satan så det kan göra ont! Och så kommer det så plötsligt så man är inte beredd riktigt. Men det är skönt att den är livlig.
Jag börjar få en starkare och starkare känsla av att jag kommer att gå över tiden. Känns så för att allt har gått som på räls, inga tecken på skrutten vill ut tidigare iaf. Jag vaknar ju inte ens om nätterna för att jag är kissnödig! Och det ska man tydligen göra massvis. Då får man träning på att kliva upp flera gånger per natt också. Men kanske jag slipper det. Vi ska ju ha en sovbebis... Men jag vaknar lite titt som tätt, av att jag drömmer massa istället. Och det var ju inget ovanligt innan jag blev gravid heller... men kanske att jag drömmer ytterligare lite mer nu.
Dagtid däremot då trycker det på som attans neråt.

Har tvättat filurens kläder idag. De som var ljusa. Vilket var nästan alla. Men ska tvätta en tvätt imorgon med färgad tvätt också. Så mysigt att hänga de små söta plaggen. Jag är ledig imorgon. Kanske hinner jag med att dona med nåt annat här hemma också. Jobbar resten av helgen sen. Men snart så ska jag inte jobba på ett år! Fy tusan så härligt! Bara massa bebismys.

Shit vad bebisprat det blir på den här bloggen alltså. Men det är så livet ser ut nu ju! Men vi har ju faktiskt firat nyår i den här familjen också. Mina och Pers föräldrar kom till oss i Granbo och åt en trerättersmiddag komponerad av moi! Mycket trevligt, och gott också faktiskt! Vi skålade i pommac vid tolvslaget. Aldrig någonsin har tolvskålen vart så god! Alkoholfritt slår allt. Så nyår var alldeles lagom!


Världens sötaste lilla strumpa.



Allrummet.



Väntar på inneboende.
Den här vaggan har både jag, Johan, Anton och mina två kusiner sovit i.
Mormor snickrade ihop den 1982, tills Johan skulle komma.


Kommentarer
Postat av: Sara

Vilke små snuttiga :)Ligger lite småpyttemini kläder här hemma också och väntar! :)
Va snyggt det var med blommorna på väggen!

Postat av: Malin

Jag läser allt även om jag inte kommenterar bara så du vet.. Jag vet att du och Per kommer att bli världens bästa föräldrar, och jag hoppas verkligen att jag kan åka upp och hälsa på när den lilla har kommit. Kram

2008-01-04 @ 12:20:40
Postat av: Ida

Jag vaknade aldrig på nätterna och behövde kissa faktiskt! Iof gick jag över så det smalll om det men jag kissade inte då heller liksom!När jag väl hade somnat på kvällarna sov jag som en stock sen!Men det tog tid att somna som det säkert gör för dej med. Bebben kommer nog snart =) Shit vad fint ni har det hemma!
Jag måste sparka på herr åkerman så vi kan ta oss ut tilll granbo!

2008-01-05 @ 10:45:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback