Bebisen första tossor

Idag har bilen blivit jättefin! Och jag hade tur att det var minusgrader också, för då slapp jag ju skita ner den direkt igen. Köpte nya vindrutetorkare också, bytte alla tre. Lika bra det. Och fyllde på spolarvätska. En sak jag glömde var att köpa kylarvätska. Såg att det behövdes när jag fyllde på spolarvätskan... Måste fixa det någon dag. Har lärt mig att det är en viktig vätska att fylla på.

Åkte hem till röste en sväng och träffade mamma och izzi. Pappa hade jobbat inatt så han sov. Fick ett par tossor till bebisen som mamma hade köpt. Jättesöta! I stl 16-17. Så små och gulliga.

Per slutar ju alltid tidigt på fredagar så vi kom hem samtidigt och så gjorde jag hamburgare medan han tog sig en tupplur på soffan. Någon som är förvånad...? Men han bytte iaf alla vindrutetorkare åt mig! Nu är han iväg och ska spela innebandymatch i Söderhamn. Jag kände för att vara hemma och ligga i soffan och äta popcorn istället. Kolla på Let´s Dance. Missade ju första avsnittet förra gången, så det ska bli trevligt att se vilka som är med.

Helene och Klara var här och hälsade på i onsdags. Hon är väldigt fascinerad över bebisen, och undrar när den ska komma. Iaf när hon pratar med Helene. Nu när hon var här sa hon inte mycket. Men hon ville gärna kolla på vart bebisen skulle sova och se på rummet med bebissaker. Blir nog lite verkligare för henne när den väl kommer ut.

Var ju till tandläkaren idag. Såg jättebra ut. Hon la ett blytäcke över mig för att skydda bebisen när de skulle ta röntgenbilderna i munnen. Bra att de är noga med sånt. Allt såg jättebra ut! Inte ens tandsten, och det brukar jag alltid ha! Så det var ju skönt. Har aldrig haft ett hål, och vill helst inte ha heller...

Kände när jag gick från parkeringen till tandläkaren hur det gör ont på blygdbenet. Så det börjar komma nu iaf, krämporna som hör till graviditeten. Har också ont i svanken. Men så länge jag inte rör mig så känns det inte. Så jag ska göra det enda rätta nu. Ligga i soffan i några timmar :)


De vita söta sockorna har Pers mamma stickat!



Kommentarer
Postat av: Ida

Men guuuuud vad söta!Alltså jag längtar åt dej nu Frida!!!

2008-01-19 @ 09:59:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback