Vårt hjärta!

Livet känns helt underbart! Jag och Per går runt på rosa moln och bara ler hela tiden. Vi behöver ingen TV längre. Vi har ju Signe nu! Man hyser sådan obeskrivlig kärlek till det här lilla livet! Per och jag kan sitta i timmar och bara titta på henne när hon sover. För sova är favvo sysselsättningen. Hon sover, vaknar till och är hungrig. Äter och somnar sedan vid bröstet. Har bajsat som en galning hittills, men nu verkar det ha lugnat sig lite. Vi förbrukade ett blöjpaket med 28 blöjor de två första dagarna... Hon är så bedårande så ni fattar inte! Jag vet inte vad jag ska skriva egentligen. Vi har det så himla underbart tillsammans vi tre.

Hon har jättebra sugteknik när hon ammar sa barnmorskan som var på hembesök i tisdags. Så om vi ville fick vi prova napp redan. Igår kväll testade vi och det gick jättebra! Satt och sög på nappen i sin lilla stol. Urgullig! Och inte påverkade det tekniken för matningen heller.

Vi badade henne för första gången sedan vi kom hem igår. På BB gallskrek hon så vi var lite nervösa. Men hon älskade det! Låg och tittade och var jättelugn! Mysunge!

Idag har vi vart på vägning, och nog får hon i sig mat allt! Hon vägde ju 3670 vid förlossningen, sedan gick hon ner till 3529 tror jag. Men nu har hon redan gått upp till 3790! Så en go liten rund bebis blir det nog!

Efter besöket hos barnmorskan så åkte vi ner på stan så att jag fick springa in på Lindex. Var tvungen att köpa en ny amningsbh. De andra har blivit lite tajt. Det är ju helt otroligt! En D-kupa! D!! Och det är ju ingen hängig (än så länge...) D byst precis... Ja jisses. Per satt i bilen med lillstumpan medans, hon sov som vanligt.
Sen tog vi första turen med vagnen! Gick bara i 20 minuter för det blåste så hemskt, men hon tyckte nog om det för hon fortsatte då sova. Och vagnen fungerade utmärkt!
Nu ligger mina älsklingar på soffan. Bästa sovstället är mot bröstet. Antar att det är för att hon hör hjärtljuden då, och att det är varmt och skönt. Hon har sovit sedan hon åt för 1,5 timme sedan. Så snart vaknar hon nog och då är det bäst att mamma kommer direkt! :)

Den där sugklockan som användes vid förlossningen användes då inte så länge som vi trodde. De använde den från 17:02 i fyra omgångar tills hon var ute 17:09. Per tyckte det kändes som att den körde med den hur länge som helst :) Och de två sista cm från 8 till 10 öppnade sig på drygt 15 minuter! Inte undra på att det gjorde asont när det gick med den farten!




Kommentarer
Postat av: Ida

Haha, opps, jo han har ju självklart också gjort ett bra jobb..
Du får börja scrappa nu frida, så kan du göra ett album för din gullunge.
Scrapbooking googla på det så ser du vad jag menar.

Postat av: Monkey

sweet :)

2008-02-14 @ 13:43:20
Postat av: Mi

Vad söt hon är! Bara längtar tills jag får min egna lilla bebis... Även om det kommer dröja några år till. Hoppas ni får en underbar alla hjärtans dag!

2008-02-14 @ 14:28:45
URL: http://misblogg.blogg.se
Postat av: Elin

Ha ha, snacka om en slagen hjälte på bild nr 2:) Guuuud va gooo!

2008-02-14 @ 20:32:58
Postat av: Ida F

Hej sötisar!
jag skrev fel idag på mailen! Hon slutade tydligen i dag. Ses på onsdag! Tusen pussar och kramar!Ida

2008-02-15 @ 19:59:32
Postat av: jessika

gud vilken söt liten jänta ;)

2008-02-17 @ 19:02:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback