Snöskottning

Då är helgen snart slut. Och magen är fortfarande lika stor. Har vart ut och skottat ikväll. Hela vår parkering + parkeringen där besökande kan stå + gången fram till bron + gången längs kortsidan och ner till vedboden. Undrar om det gör någon skillnad. Jag var svettig som en gris när jag kom in iaf. Så nog var det jobbigt. Men sen har jag inte kännt något alls. Som vanligt.

Igår var vi till Pers föräldrar och åt efter innebandyn och sedan åkte vi på bio jag och Per. Såg National Treasure 2. Den var bra. Kan ju faktiskt vara sista gången vi går på bio på ett tag. Inte för att vi gör det speciellt ofta ändå. Men det var trevligt iaf!

Idag har vi vart och kikat på innebandymatch, Hertsjös damer som mötte Frösön. Vilken match säger jag bara. Orkar inte dra nåt referat precis men jag kan ju säga som så: En av Frösöns spelare fick 17 minuters utvisning. På raken! 5 min + 2+10 min. Herregud. Hon blev tryckt över sargen av en Hertsjöspelaren, hertsjöspelaren fick en utvisning (även den av det hårdare slaget, dvs 5 minuter). Ändå går tjejen från Frösön fram och kastar sin klubba på hertsjöspelaren. Det resulterar i att hon får en utvisning på 5 min. Och inte nog med det. När hon sitter i utvisningsbåset passar hon på att slänga klubban i marken vilket resulterar i 2+10 minuter! Haha ja jävlar!
Hertsjö vann iaf. Det var väl bra.

Käkade en kebabtallrik som var riktigt dålig. Stripsen var inte goda, kändes dåligt gjorda. Sen har det snöat massa och jag blev så trött på att bara sitta inne, så jag klädde på mig och skottade hela gården. Ja ni har själva läst allt jag skottade.


Mamma har kommit förbi en sväng ikväll också.


Nu ska vi titta på film på tv. Var ingen bra tablå precis, men en söndagkväll ska ju spenderas i soffan.


Om inte bebisen behagar titta ut inatt så ska jag till barnmorskan imorgon kl 10. Imorgon har jag gått 40 hela veckor. 40 VECKOR! Gash. Kom ut lillskit!



Per funderar vad tusan det är han har på magen!

Clownmagen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback