Matvraket

Idag har en sköterska från BVC var hit och hälsat på. Vi fick några böcker och information om hur det kommer att se ut med kontroller framöver. Idag var det vägning på schemat. Vårt lilla matvrak har redan gått upp till 4020 gram. Jättebra att hon får i sig massa mat iaf! Sköterskan sa att de vill att spädbarn går upp minst 120-150 gram per vecka. De tycker att det är jättebra om de går upp ännu mer, för det finns bara en nedre gräns. Signe har gått upp 230 på en vecka :) Vår lilla gris!

Igår var det ju verkligen kanonfint väder! Vi åkte till Kilafors och hälsade på Pers pappa Janne. Christina jobbade så hon var inte hemma. Jag passade på att ta en tur med vagnen i solen, gick en runda på 40 minuter drygt. Jättehärligt! Mycket härligare än när jag gick min sista promenad som gravid. När jag pulsade som en dåre i snön på den oplogade vägen! Mysigare att gå med barnvagn. Per följde inte med. Det fanns en för stor risk för att han skulle börja gnälla efter 15 minuter med tanke på den träningsvärk som har följt efter loppen på Höghammar. Så jag insisterade på att gå själv...

På kvällen kom Ida, Anders och Izak och hälsade på! Ida hade med sig en present som de hade samlat ihop till på jobbet. Vi fick en barnvakt! Jättebra, då kommer vi kunna låta Signe sova ute i vagnen utan problem framåt våren. Tack till alla er!
Sedan hade Ida och Anders även köpt en jeanskjol med ett rödrutigt knytskärp och matchade rödrutig skjorta som hon kan ha senare i vår eller mot sommaren! Så söta!


Idag har vi inte gjort många knop. Var riktigt risigt väder ute, så vi har bara vart inne. Signe har fått bada ikväll, och det är verkligen en hit! Åh, så skönt hon tycker det är.
Per är iväg på DM match i innebandyn mot Alfta nu och Signe sover här bredvid i sin babysitter. Det är verkligen ett kanonköp! 100:- på rea på Jysk. Som hittat! Och det är så lätt att ändra ryggläge och fotläge på den. Vissa kan vara riktigt bökiga, men denna var verkligen ett fynd! Hon kan sova i flera timmar i den.


Malin - Klart du ska ta med frugan på en titt norröver!!


Signes mormor tyckte det var självklart att Signe skulle ligga på bordet medan vi åt! (De har en hund ni vet...)

Äntligen fick Klara komma och hälsa på!


Idag körde vi retrostil á la 70-talet! Byxor efter pappsen!


 


Kommentarer
Postat av: Elin

Åhå vad stolt hon ser ut lilla Klara:)
Du har väl hört att det bästa man har det lägger man på bordet?!

2008-02-21 @ 22:26:35
Postat av: Frida

Hehe ja precis det sa mamma också :)

Postat av: Sara

Fina ni var i tidningen idag :)

2008-02-22 @ 20:48:24
URL: http://strawberrydaquiri.blogg.se
Postat av: Johan

Gud sån vacker brun liten byxa, haha :D

Hoppas allt är bra med alla.

Kram

2008-02-22 @ 22:35:12
URL: http://sorken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback