Det är inte bara... :)

Nu sitter jag framför datorn med prinsessan sovandes i famnen. I en babybjörn bärsele! Gud så himla bra! Helt plötsligt kan man sitta som vanligt och ha båda händerna fria. Jättebra!!

Okej, det som står här över skrev jag för 25 minuter sedan. Hon vaknade precis och ville äta. Så nu har hon ätit och somnat igen. Hon ligger i våran säng. Får se hur länge hon sover, eftersom hon just har sovit ganska länge. Tycker faktiskt jag hör nåt grymtande...
Haha ja nu är hon klarvaken så hon får sitta hos mig istället. Tog sig en liten 5 minuters lur efter maten bara :)

Hon har blivit mycket mer medveten nu. Det märks. Tidigare kunde hon sitta vaken i babysittern ganska länge. Nu tycker hon det blir trist rätt fort. Vill helst bli buren så att hon känner att vi finns där. Hon har redan fixerat blicken också. Följer saker med blicken om man rör de från sida till sida. Och jättestarka nackmuskler. Även bena trycker hon hårt med. Kommer bli en stark flicka! Och kan man bli annat när man äter som en häst! Var till BVC och vägde och mätte idag. Hon har gått upp 270 grm på en vecka! Väger 4290 nu :) Och är redan 56 cm lång! Undrar om de mätte rätt på förlossningen... Det gick väldigt fort sa Per och det såg ut som att de höftade lite.Men 56 nu iaf. Så det är klart att hon blir stark!

Haha nu brummade det rejält i brallan! Dags för blöjbyte.

Mamma kom till bvc idag och sedan följde hon med hem en sväng. Så vi åt lunch här.

I tisdags kväll kom Pers föräldrar, hans moster och kusinbarn hit. De hade vart och handlat kläder till Signe på Busungen. Jättesöta som hon kan ha till sommarn.

Nu har jag gått runt och vaggat tröttmössan eftersom hon bara gnällde när vi satt still. Gav henne nappen och nu sover hon i sängen igen :) Lilla sötnäsa!
Hann knappt skriva klart det där förrän nappen ramlade ut och då var det bara att sjunga en stund igen. Hon blir väldigt avslappnad när mamma sjunger iaf :)

Igår var vi in till stan. Handlade lite på Lindex och på apoteket. Sedan for jag till Helene så att Signe fick äta och byta blöja.
Nu har hon vaknat och det verkar vara dags för mat igen... det här inlägget tar tid!
Testar med en sovandes Signe på magen, och en handsfattningen på tangentbordet nu...
Efter Helene åkte jag till Elgigaten och köpte en fotoskrivare. Helenes sambo Johan jobbar ju där och han var så gullig och bar ut mina saker till bilen då jag hade fullt sjå med vagnen. Köpte även fyra rosa backar till leksaker och sånt på Rusta till Signes hylla i hennes rum. Svängde in på Dollarstore och köpte ramar och sen var vi äntligen redo för hemgång! Puh...

Skrev ut bilden på Per där han gosar med Signe i A4 format på den nya skrivaren och det blev verkligen kanon! Så fint :)

Fick paket på posten idag igen :) Från andra sidan atlanten den här gången! Tog mig nog en 10 sekunder innan jag kopplade ihop Stillwater med någon vi känner... Såklart var det världens gulligaste och omtänksammaste person som hade skickat det. Tack så jättemycket för den söta badrocken Pillan! Sååå fin! Hoppas du använder MSN mailen fortfarande :)

(Det tog mig 1 timme och 50 minuter ungefär att skriva det här inlägget... Hehe, Nåt sånt)


Signe har fått ny mössa stickad av Farmor! Söt som en godis :)


Kommentarer
Postat av: Stephanie Tikkanen

Kanske ska starta någon firma.. Blir säkert KK Direkt! Hahhaa.. Hur går de för er då? Hoppas allt är bra med signe. Puss och Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback