Snabb uppdatering om läget

Vill bara passa på att uppdatera och meddela att jag inte vet hur mycket bloggande det kommer att bli framöver. För idag får vi tillgång till huset!!!!! Åh så himla roligt det ska bli! Tufft också, men gud så underbart.
Vi var till Coop Bygg på E-center igår förmiddag, eller morgon skulle jag vilja säga för vi åkte klockan 9 redan! För jag jobbade sen mellan 13.30-21.30 så det var lika bra att åka så vi fick det gjort. Vi skulle inhandla golv till sovrummet. Klickgolv. Tycker att vårt som vi har haft i lägenheten är fint och det kostade bara 59:-/kvm, ekfärgat. Superbilligt och bra. Kom då att tänka på hur bra vi har det som inte behöver lägga ner så mycket tanke bakom beräknande av tapeter, tapetklister, färgburkar, penslar och allt vad man behöver. Tack Tomas, du är en ängel verkligen! Bara för oss att betala i slutändan.

Per har vart och beställt en duschblandare till duschen. Eller vad heter det? Själva duschslangen och det iaf... kommer att bli sååå skönt att duscha under den! Men under första helgen har vi ingen dusch, men det är något som inte är så farligt. Vi känner ju andra som har dusch så det löser sig.

Längtar tills i eftermiddag då vi ska ta med oss lite grejer och åka till vår nya adress i Granbo!

Köpte en overall till bebisen i fredags på Lindex. En brun som ser lite ut som en björn. Hade en sedan tidigare som vi har köpt på HM, en beige i stl 56 med öron och rumpa på men den såg lite väl stor ut för att vara 56 och jag vill inte att stackarn ska drunka påväg hem från BB. (Johan och Sara skrattade ihjäl sig när de såg den för de tyckte att den var gigantisk!) Så då köpte jag en i stl 50 också. I vilket fall som helst kan det vara bra med två. Och denna var så himla söt! Sen köpte jag tre trosor för 99:- till mig också. De trosorna som jag älskade förrut (innan min gravidkropp) gillar jag inte alls lika skarpt längre så nu körde jag på bomull i en stl större :) S K Ö N T och framförallt, inte så åtsittande!
Jag handlade iaf för 298:- och när jag kom hem såg jag ett erbjudande från Lindex... Handla för 400:- och får 100:- i rabatt! Så innan vi var på Agnes dop i lördags for vi ner på stan och valde ett par byxor, strumpor och en hjälmmössa till lillfisen. Vi fick ju de gratis!

Nu är min rast på jobbet slut. Berättar om dopet senare och lägger in lite bilder därifrån när det finns tid.



Kommentarer
Postat av: Sara

Ni har skaffat lika dusch som mina föräldrar har, helt underbar! Hade tänk och ringt dig ikväll men då är du på jobbet nu alltså, får ta det till helgen istället!:)

2007-11-19 @ 19:31:08
Postat av: Fnyz/hanna

hejhej vilken fin mage du har :-D man blir bra sugen på å va gravid igen :-D ville mest råga vart i granbo ni ska flytta? själv bor jag i Voxsätter så det är inte så långt ifrån.

//Hanna


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback