Trimmarn

Jag är ingen riktigt frisör. Det kan Per intyga. Jag skulle klippa honom med en hårtrimmer nu för en stund sedan. När jag egentligen var klar med trimmern, hade bara lite finputs kvar tappade jag den i golvet. Jag ojjade mig lite och plockade sedan upp den för att i god tro fortsätta trimma. Tyckte att den tog väldigt mycket med tanke på att jag faktiskt hade kört igenom hela håret. Körde två gånger uppe på hjässan innan jag tittade på hur många millimeter den stod på. I fallet hade den ändrats från 15 till 9. Ajdå. Så då var det bara att köra nio över hela huvudet. Men det växer ju snart ut. Det lilla som finns kvar...

Har jobbat min första hela dag som Team Manager idag. Satt på kontoret mest hela dagen. Mitt och Kattis kontor. Vill ju vara ute och röra på mig men idag hann jag verkligen inte det. Shit vad grejer att fixa med. Kanske blir bättre imorrn...?

Efter jobbet var jag på Bolle och tränade med damlaget. Det var jag och ingen mer där. Pappa var där och Elin kom efter en halvtimme. Så det vart ju mycket till damlagsträning.

En dag kvar på jobbet denna veckan. Två dagars arbete, mycket slitsamt. På fredag åker vi till Örebro. Per ska tävla på lördagen så vi åker ner på fredag för att testa klubbor till mig på förmiddagen och shoppa lite kanske. De har ett jätte stort köpcentrum precis vid banan. Marieberg heter området. Sedan ska vi spela in på eftermiddagen, och jag ska förhoppningsvis spela med nya järnklubbor! Och så ska vi sova på scandic :) Godaste frukosten.

Nu ska jag sätta mig vid tv:n en sväng sen är det sängen som gäller.


image117
Damlaget och Pappa i ja var tror ni... ehh... Piteå på förra årets seriespel.



Kommentarer
Postat av: gabbi

Vilka heta chicks alltså! :)

2007-05-10 @ 22:57:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback