Per sov i soffan

I söndags var vi ju till Gävle och spelade golf. Det gick sådär. Slog bra slag de första nio hålen men missade lite kortputtar. Har inte hållt i puttern nå i år så det var väl kanske inte så konstigt. Blev väl trött och tappade slagen lite på inrundan.


Gjorde varma mackor på kvällen och kikade på tv.


Igår var både jag och Per ledig så vi åkte till Glössbo och handlade en bänk/byrå. Den kostade 1950:- men vi hade kvar 1400:- från ett presentkort så det var ju perfekt. Den blev jättefin i hallen. Sen var Pers föräldrar förbi en sväng och jag fick två fina rosa rosplantor som vi ska ha på balkongen när det blir lite varmare. 

Resten av dagen såg ut som följer för familjen Forsman/Larsson:
Frida åkte till Jysk och handlade träolja till ekbyrån - Per sov i soffan.
Frida bylsade upp 27 kilo tunga byrån på hallmattan och skjutsade den till matrummet - Per sov i sofffan.
Frida oljade in byrån - Per sov i soffan.
Frida tog ut tvätten ur tvättmaskin och hängde den - Per sov i soffan.
Frida torkade fönstrena i datarummet - Per sov i soffan.
Frida började stryka gardiner - Per vaknade till i soffan. Per fortsatte vila i soffan.

Frida och Per åkte till Röste och fick äta grillad kycklingfilé och fläskfilé. Johan och Sara var också där och käkade. Sedan spelade vi Buzz som jag och Per hade tagit med. Pappa satt i mitten av soffan och var inte med i spelet men förmedlade svaren på var och varannan fråga på ett eller annat sätt... Jag vet inte om det var snapsens fel eller vad det var. Käkade ostkaka och tittade på tv sedan åkte vi hem och sov. Ingen kase alltså.

Idag var det städdag på golfbanan. Det var sagt att elitlagena skulle göra streck på rangen (ingen idé att förklara varför eftersom många som läser den här bloggen inte har en aning om hur golf fungerar, okej Erik jag vet att du vet). I vanliga fall ska man kratta löv och ta reda på kvistar och skit efter banan. Och när vi var färdiga brukar man få tillbaka sin "städavgift" som man betalar i början på året. För om man är där och städar så får man tillbaka den. Men ordförande ansåg inte att vi hade bidragit något gällande städandet så vi blev utan. Hur snål får man vara...?

Så vi åkte till Kilafors och åt fläskfilé och potatisgratäng, sedan tillbaka till Hårga för att träna lite.

Nu på eftermiddagen har vi inte gjort så mycket. Jag har betsat en spegel och Per har... ja ni vet. Sovit på soffan. Eller dörna av som han säger att han gör. Och så har jag använd en ansiktsmask. Så skönt! Och så fin jag var...

  

1. Shreek? Mycket fin.
2. Vår nya byrå. Mycket fin.
3. Per framför datorn. Mycket fin.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback