Storm över Jorm

Vi hade iaf tur med vädret. Så kan man inte säga om vår weekend i Hamra. Däremot hade vi jättemysigt. Så det gjorde inte så himla mycket att vädret inte var på vår sida.
Vi bodde så himla mysigt. Vi lånade en stuga av en kompis till oss. Det är liksom ingen vanlig stuga, utan det är mer som flera fädbodar som står tillsammans. Ja, ni får väl kika på bilderna.

På fredagen åkte vi skoter. Nio mil. Så det blev en hel del guppandes bak på skotran. Jobbigt som fan för ljumskmuskelaturen ska ni veta! Och inte får jag sitta som jag förtjänar heller, på en med tvåsits. Nädå, jag får klamra mig fast för blotta livet. Och hur kul tror ni det är 1100 meter över havet i storm? Då önskar man gärna att man hade haft ett litet ryggstöd och några handtag.
Det är till och med ett märke på pers skoterdyna som visar att man inte får åka två personer...
Ja vi åkte iaf skoter. Det var mulet men helt okej. Var upp på Knallens toppstuga och kikade lite. Vi åkte från Hamra till Ramundbergen vidare till Bruksvallarna via Tenndalen hem till Hamra igen.

Sov middag i en timme drygt. Skönt. Man blir trött av frisk luft. Sedan drog vi till världshuset i Hamra och käkade. Afterskiin slutade strax efter att vi kom dit. Sjukt vad fulla en del blir. Klockan var liksom strax efter 17 och ändå får de bära ut vissa!

På kvällen myste vi massa framför tvn med vin, ost, ölkorv, marinerade vitlöksklyftor och massa mer. Ettan och tvåan räcker ganska långt. Men jag kan lova att jag är less på snubben som gör "reklam" för dokumetären om Ordförande Persson. Shit vilket drygsnöre. Han använder sig verkligen av konstpauser.

På lördagen skulle vi åka skidor men det var storm över Jorm när vi vaknade. Eller vi och vi. Hjärtat vaknar alltid flera timmar före mig. Så när han vaknade var det storm, och sedan när jag vaknade var det fortfarande storm. Vi tog skotern till Hamra för att kolla läget, alla backarna var stängd pga vädret. Och då är det dåligt väder. Men vafan. Per tyckte att vi skulle åka upp till Svansjön och kika. Jomenvisst tänkte jag. Storm nere vid skidliftarna, undrar hur det ser ut ett antal hundra meter upp... STORM. Vi såg inte ens nästa skoterledsstolpe för det yrde så mycket snö så vi vände innan vi kom hela vägen upp.
Så det var bara att åka tillbaka till stugan och kika på tv resten av dagen. Vi spelade även yatzy och flera kortspel. Plus att vi satt och löste korsord tillsammans. Väldigt vuxet.

På söndagen kräksnöade det istället. Så det var bara att ta sovmorgon. För mig alltså. Kom iväg hemåt vid ett tiden.

Helgen var fantastisk även om vädret var piss vissa stunder. Vi hade jättemysigt i alla fall.

Igår när vi kom hem var det OC som gällde vid 19. Ny sändingstid och ny dag.

IKVÄLL
Pers mamma fyller år. Så vi ska dit snart.


1. 2. 3. 4. 
5. 6. 7. 8.

1. Vår stuga
2. Stugan med toa/bastu/dusch
3. Skoter på kalfället
4. Det blåser som fan där uppe
5. Äntligen fika
6. Sötfisen
7. Frida riktigt impad av världens största istapp
8. Dagens min :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack för den rapporten! Har väntat sedan igår på den. Nu är jag iaf Stockholms bo så hör av dig när du är nere här!

2007-03-19 @ 18:50:37
Postat av: Näsan

Ja de var jag Malin som skrev de förra inlägget! Bajs blogg!

2007-03-19 @ 18:51:21
Postat av: KungErik

Till Näsan... Alltså, bajsbloggen hittar du här:
http://bajs.blogg.se
Vackert.
men ni verkade ha det bra Frida, roligt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback