Rosa i Stugsund

Vi kom tvåa i DM. Förlorade finalen med 2-0 mot Hudik. Trist med tanke på att vi hade två stolpträffar och en i ribban i första perioden. Och efter den stod det 0-0. Så det var en heldag i Hudik igår. Klev upp 06.20... Usch och fy.
Åkte med Sigge och Vickan direkt ut till Stugsund, vi käkade pizza och började ladda för en rosa helkväll med schlager. Så mycket till helkväll blev det inte. Vickan hade ont i huvve och drack ingenting och jag var astrött så fort klockan slog tio. Och ont i halsen, inte att förglömma. Så vi drog från Sigge strax före elva. Hon var den enda som var fit for fight och drog vidare på en fest i närheten där hennes kille var.

Men det var en mycket trevlig kväll med mycket rosa. Rosa bubbel, rosa godis, rosa oss! Och självklart hade vi våra glitterpinnar med. Vi skålade med rosa bubbel i DM bucklan som vi fick för vårt silver! Rätt låt vann verkligen. Tillsammans röstade vi tre på The Ark ca 20 gånger. Jag bidrog bara med 2 röster. Så ni kan ju ana hur mycket de andra verkligen schlagergalningarna röstade. Sigge var till och med på P4 igår. Hon intervjuades inför Meldifestivalen i globen. Då är man verkligen schlager, om P4 kommer till ens kontor för att snacka melodifestival.


Eftersom jag var så trött och hade så ont i halsen gick jag och la mig vid midnatt. Så det blev inte så sent. Men för en som hade vart vaken sen strax efter sex med två spelade innebandymatcher var det en lång dag.

Idag har jag handlat nya krukor till köket, ett tidningställ så att vi ska få lite mer ordning, ett ställ för räkningarna så att vi ska få lite mer ordning, plus lite mer krams.
Så jag ska snart plantera om blommorna i köket. Det kommer att bli så fint med de nya krukorna.

Vi har precis kastat in överdragen till soffkuddarna i tvättmaskinen. Det var jävligt trögt att få av dem, iaf överdragen till sittkuddarna. Jag undrar jag hur det kommer att gå när de ska på...


Mina atletskor som jag köpte tidigare är alldeles för stor. Det visade sig nu när jag skulle ha de till vardags. Man knyter ju inte lika hårt då som när man ska kuta som en blådåre. Så jag måste nog köpa sulor. Undrar om det finns sulor till gympaskor... hoppas!


Kommentarer
Postat av: Sambon

Dom där rosa skorna är bedrövliga!!! :)

2007-03-11 @ 18:09:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback