Serien är avslutad

Vi slutade på en tredje plats i serien. Jag spelade bra i foursomen med Anna sedan fick jag inte i några puttar under första nio på singeln. Som tur var lossnade det och jag gick två över sista nio. Så jag kom in på ett godkännt resultat iaf då jag slutligen gick på mitt hcp. Vi hade en lite tillställning här på kvällen för dam- och herrlaget. Hela herrlaget var här plus några till golfkillar och bara jag och Elin från damlaget. Men Barsk hade med sig Steff och Jonas hade med sin tjej Stina så det blev några tjejer ändå. Vi satt på balkongen mest hela kvällen innan vi drog ner på Långnäs. Jävlar vad folk det var där! Hörde massa som hade vart där men som man inte såg. Ja, det var trevligt iaf. Per däckade som vanligt i soffan när vi kom hem. Klockan var halv nio när han kröp ner bakom rumpan på mig i sängen...

Söndagen spenderade vi på Karlslund med Elin och Jonas. Första riktiga stranddagen för mig på hela semestern! Hemskt. Jag har inte badat en endaste gång.

Imorgon fyller mamma och Helene år. Så det blir mycket kalas. Trevligt! Per är i Riga och ska tävla. Ensamt. Hoppas att det går bra gör honom nu! Vore roligt.



På det här hotellet bor Per. Reval Hotel. De har en skybar högst upp, på våning 26. Man åker helt inglasade hissar hela vägen upp. Utsikten är helt magnifik. När jag var i Riga och höll en utbildning så åkte vi upp och kikade. Så fint hotell!



Vi var och kikade på flera fina kyrkor! För att gå in i den här fick man betala, plus att man inte fick använda kamera. Men som fotograf vore det en katastrof så jag smygtog några ändå.

Solnedgång i Riga.

En tradition som de har är att när man förlovar sig så hänger man ett hänglås med sina namn ingraverade på någon av de mindre broarna i staden. Hjärtan förekom flitigt på många lås. Det var mycket hänglås...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback