Ruskväder

Det sticker fortfarande i fingrarna på mig. Så jäkla kallt och ruggigt ute. Vi har vart på golfbanan och haft filmning och träning. När jag filmades, klockan 17,00 = sist av alla var det lite duggregn och iskallt. Jätteskönt. Verkligen.
Startade morgonen 7,45. Vid nio skulle vi ha samling i Hårga. Tränade under förmiddagen och käkade gemensam lunch. Det var herr- och damlaget som skulle bli filmade och utvärderade av Fredrik Jendelid. Efter lunch hängde vi med Z till Segersta och umgicks lite med Veronica och Amelia i väntan på vår filmtid. Men Amelia hade 39,4 i feber så hon var väldigt loj. Men jättegosig. Låg och trynade i knät hela tiden. Stackarn.

De tre sakerna jag ska tänka på:
- Svingen ska vara som ett pariserljul. Inte som en karusell.
- Vrida över mer med händerna.
- Huduvdet ska inte förflyttas 2 dm som det i dagsläget gör...
Jag kan tillägga en fjärde sak.
- Höj svingtempot i baksvingen.

Och efter en sådan här aktiv dag gör vi helt rätt i att trycka en varsin take off special ;)

Igår kikade vi på The Holiday på förmiddagen. Jättemysig film. Sen åkte vi till Röste och tittade på innebandyfinalen mellan Warberg och Täby. Våran TV är ju kajko, eller det funkar inte så bra med parabolen och stormvindarna. De kommer inte överrens. Warberg vann. Synd, vi hejade på Täby.

Imorgon är det jobb igen. Vad roligt det ska bli... eller inte. Helt okej, med tanke på att jag bara jobbar 2 dagar veckan efter. Det ska bli mycket skönt. Bara onsdag och torsdag. Men först ska vi avverka den här veckan.

Mys




Kommentarer
Postat av: Sara

Det där med buget och sparkonto har jag också försökt med, pengarna på sparkontot brukar sitta kvar i 2 veckor eller nått :) Men nästa månad ska jag spara ALLA mina pengar, försöka iaf :) Hoppas vi hinner ses nått i helgen!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback