Nu börjar den nya vardagen!

Nytt år, nya möjligheter, nya utmaningar!

Jag har fått ett nytt jobb! Jag började lite i fredags med möte och diskussioner hela dagen med samtliga säljare från Hälsingetidningar. På måndag startar introduktionen och det känns otroligt spännande, roligt och inspirerande! Jag ska alltså jobba som säljare, annonser, på BollnäsNytt!

Per blev huxflux arbetslös efter nyår, så han kommer att vara föräldraledig fram till Nora har skolats in på förskolan, i slutet av februari. Det blir kanon! Sen får vi hoppas att han får ett jobb. Så är det någon som behöver en ambitiös och plikttrogen svetsare eller verkstads-/industriarbetare, hojta till!


Kommentarer
Postat av: Anny

Lantmännen i bns söker folk till sin verkstad, de var på Johan bara här om dagen. Tror också att Bergkvist i norrborn ar sökt, kan vara värt att kolla upp kanske. Lycka till på ditt nya jobb! Kram

Postat av: cissi

2012-01-16 @ 02:10:01
URL: http://v
Postat av: cissi

Grattis till nya jobbet! Hoppas du kommer trivas! Då skolas ju Nora in nästan direkt efter wilmer :-).... Jag måste fråga vart du fått tag i Noras vantar som hon har på sig på bilderna längst upp? Dom ser så bra och varma ut! Jag tycker det är svårtatt hitta bra varma vantar till dom små som sitter bra!

2012-01-16 @ 02:18:58
URL: http://cillaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback