Lillan sover borta!

I måndags sa Signe när vi var i Röste att på lördan (idag) skulle hon och Nora sova hos mormor och morfar. Det var väldigt länge sen hon sov där. När hon var liten (eller ja, mindre) sov hon där var och varannan helg.

Idag, efter att vi hade packat iväg oss med all den packning som krävs vid ett dygn borta så ångrade hon sig till slut... För att sen ändra sig igen till att vilja sova kvar och innan det var färdigt vilja med hem igen. Puh. Så vi lämnade kvar lillfisan bara! Hon har vart lite blyg för mormor och morfar sedan mamma kom hem från Kambodja för en dryg vecka sen, men det släpper alltid efter en stund. Längre stund än vanligt. Så då är det nog bra för henne att få vara med dem extra mycket nu när hon hade kommit igång.

Jag och Per hade tänkt storstäda i helgen, eftersom Signe så promt skulle sova borta med Nora. Torka fönster och sånt. Men idag hann vi inte med nånting eftersom jag spenderade hela dagen i Röste. Jag har dock sagt till Signe att morgondagen kanske inte blir så rolig, för att vi måste städa och fixa tvätt. "Jag kan hjälpa till!" blev svaret. Och när jag sa att jag inte ville höra nå gnäll om det imorgon svarade hon: "jag ska försöka att komma ihåg det..." Haha, ja det kan vi ju hoppas!

Tjejernas farmor har köpt en lika jacka till Nora som vi köpte till Signe tidigare. Så nu matchar de så snyggt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback