120318 - Matälskar´n!

Nora har från start varit ett riktigt litet matvrak! Hon har alltid gillat att stoppa både mat och saker i munnen. Nu för tiden säger hon även ofta "mmmm" som att det ska bli gott om man frågar om hon vill äta. Så kan hon plocka fram en sked och peka på sin stol.
Vill du sitta i stolen?
Aaaha säger hon och nickar väldigt tydligt. Ibland slevar hon i sig innan Signe knappt har hunnit börja äta. För i det här familjen är det oftast inte den lilla tjejen som behöver hjälp att få i sig...

Här har hon ätit en skål med turkisk yoghurt och banan, hon har ätit upp den andra delen av banen, hon har ätit macka, hon såg att Signe fick "burkyoghurt" och skulle absolut käka en egen och sen orkade inte Signe hela sin så hon gluffsade i sig det som var kvar där! Ja, ibland är hon otrolig! Och ibland äter hon kanske inte fullt lika mycket.

Och så vill hon prova allt! Vi har börjat dricka läsk i muggar när vi har det på helgen. Annars ser hon att det är något annat än vad hon har och så ska hon smaka. Och Signe som knappt har haft kolsyra på tungspetsen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback