Hela härliga helgen!

Det här håller på att bli en mobilblogg med mobilbilder. Just det jag inte vill att den ska bli... Bilderna är väldigt viktiga för mig och jag vill att det ska vara bra bilder. Med mobilen blir det som det blir liksom.

Men bättre än inget kanske. Vad vet jag?

I helgen har vi gjort massa mysiga saker!

I fredags var jag på stan själv medan pappan tog med sig tjejerna till farmor och farfar. Det var ljuvligt att få vara ensam en stund! Vi har ju vart lite krassliga i veckan och därför bara vart hemma. Jag längtade efter luft!
Sedan for jag till Kilafors och åt middag med de andra.

Igår cyklade vi säkert en mil när vi tog den långa vägen runt Acktjära och Norrfly. Jag har inte cyklat där förr. Tjejerna tyckte det var mysigt i höstsolen och Nora höll sig vaken hela turen. Men det var vinterkläder på för deras del. Inte varmt i luften när man susar fram.

Idag var jag och Signe till grannarna och kikade när de klippte fåren. Signe tyckte det var spännande!
Efter det åkte vi till mina föräldrar och käkade middag där. Jag och Signe gick in på vinden och letade efter prylar. Det är skoj att gå igenom och kika på saker från ens egen barndom. Nu var det Barbiebilen vi var på jakt efter :)

Jag och Per hann med att åka till Albert&Herbert och shoppa loss för 700 spänn med. Haha! Finns mycket bra där. Strumpor, kalsonger, fleeceunderställ...

Nä nu ska jag fortsätta redigera bilder.

Just ja. Signe har fått feber idag. Och så är hon jättehes. Vi får se hur det artar sig under morgondagen.


Kommentarer
Postat av: Sara

Mobilblogg är absolut bättre än inget! Roligt när det kommer nya bilder, även fast det är mobilbilder :)

2011-10-31 @ 01:20:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback