Natusan Baby

Jag har ju tidigare berättat att jag är en buzzador. Där man får hem saker att testa samt att dela ut till andra. Jag har nu deltagit i en kampanj från Natusan, där vi har fått testa Natusan Baby produkter: First touch baby oil samt First touch baby bath.

Jag har tidigare alltid badat mina barn i babyolja. Jag brukar även tvätta ren Signe med oljan när hon badar. Men efter ha fått hem de här produkterna och läst information i det infoblad som bifogades använder jag nu bara oljan efter badet. Baby bath rengör på ett väldigt skonsamt sätt och är avsedd för nyfödda bebisars känsliga hud. Förutom att droppa i lite i badvattnet för de små kan man på större barn tvätta de direkt med Baby bath som man gör med en tvål. Man kan även använda den som badskum om man väljer att tappa i vattnet efter produkten.

Jag får alltid väldigt torra händer under bebistiden då det byts mycket blöjor och mina händer tvättas i vatten oftare än vanligt. Jag använder därför oljan att smörja in händerna med när de känns torra. Det blir lent och skönt och absorberas snabbt in i huden.  

Buzzador söker ständigt nya testfamiljer och de är speciellt på jakt efter småbarnsfamiljer. Är du intresserad? Följ den här länken.
Bli en Buzzador!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback