När det godaste du ätit tas ifrån dig...

Nora gillar verkligen mat! När jag sätter ner henne i matstolen och hon ser att jag tar fram hennes tallrik och ställer in den i micron har hon svårt att sitta still. Hon verkar inte kunna sluta äta och jag är rädd att jag matar henne så att hon blir alldeles stinn i magen =/
Idag fick hon smaka banan efter maten. Hon fick äta ganska många skedar från bananen, men till slut kände jag att det fick vara nog. Hon kan ju bli dålig av det och då är det inge vidare roligt om jag har matat i henne en hel banan första gången... Men hon blev så ledsen! Och så fort hon fick fortsätta äta blev hon nöjd. En favorit kanske? Hon hade ätit mycket innan tyckte jag, men de kanske kan äta en stor burk med mat när de är fem månader? För det finns väl stora burkar med 5-månaders mat?

Hon gapar verkligen nu när man matar henne, och hon klurade för en tid sen ut hur hon ska dricka vattnet ur flaskan. Hon har ju inte provat flaska så mycket och de sista gångerna vi testade ge henne tog hon den inte. När hon fick vatten till maten så bet hon bara mest på nappen först, men nu dricker hon och hon gillar det massvis! Jag pumpade ur häromdagen och gav henne i flaska dagen efter och då drack hon upp alltihopa! Så jag kan nog stämpla ut som mamma nån helg nu ;)

Kolla in sötnosen här nedan :)


Kommentarer
Postat av: EliN

Men underbara sötnos...

Postat av: Sara K

Men söta söta Nora!

2011-05-19 @ 22:57:20
Postat av: Frida

Hihi ja hon är oerhört söt både när hon skrattar och när hon gråter, lillhjärtat vårat :)

2011-05-20 @ 22:57:05
URL: http://fofroridoda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback