Härlig helg

Nu är helgen över och Per ligger som vilken kväll som helst och sover i soffan mitt emot min. Japp, "hans" och "min". Det är väldigt sällan vi byter :)

Helgen började i fredags med min födelsedag, som jag redan skrivit lite om. På lördagen for hela familjen ner på stan och Signe fick rida ponny (som hon älskar sen första gången hon provade!), åka karusell och kika på marknadsstånd.
Per muttrar lite över att hon tycker så mycket om att rida :) Bollsporter är det liksom som gäller i den här familjen ;)

Idag har det varit morsdag och vi har vart till min mamma och uppvaktat henne med ett halsband som jag och min lillebror har gått ihop och köpt. Det var två stavar på det som kan stansas på fyra sidor. På en stav står det FARMOR och MIKAELA och på den andra staven står det MORMOR, SIGNE och NORA. Det finns alltså tre tomma sidor kvar som kanske kan fyllas i framtiden.

Signe skulle absolut inte med hem när vi skulla fara så jag fick lämna henne. Jag svängde in på Colorama och köpte en entrématta till vår hall. Så nu har vi täckt in hela hallen! Superbra blev det! 2m x 1,68m matta där allt grus kan fastna! Jag kan försöka ta en bild imorgon och lägga ut. Det är ju 25% på ALLT där i några dagar så det var bra att vi passade på.

Sen for vi till Pers föräldrar och grattade hans mamma på morsdag, utan Signe. Det blir väldigt tomt och tyst efter en stund utan den donnan. Lugn såklart också, men bara ett tag. Sen är hon saknad!




Kommentarer
Postat av: cissi

Om det är den där entremattan som jag tänker på som dom har på meter vara, så är den skit bra! Vi har alltid haft sånna i våra hallar för dom fångar upp smutsen från skorna så bra!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback