Grattis pappan!

Per har namnsdag idag, han heter Erik i andranamn. Jag har shoppat loss till alla utom mig själv (såklart) på stan idag så jag och Signe passade på slå in Pers saker i paket. Signe gillar paket och när någon fyller år. Så hon ritade en teckning, med liiite hjälp av mig, på sånt som hennes pappa tycker om. Snus, coca-cola och golf. Hon ritar alltid en snusdosa på hans teckningar numer :) Och så får jag fixa en colaburk.

Vi gjorde även en karta så att han skulle få gå på skattjakt efter sina paket. Signe var väldigt otålig och ville att han skulle komma hem från jobbet med det samma! Tur att att han slutar redan vid halv fyra så att hon inte behövde vänta så himla länge. När han kom in sjöng vi "Ja må han leva", för det ville Signe göra även fast han inte fyllde år :) Söttjejen vår! Sen tog hon fram kartan och sa: "Du får leta efter två kryss, ett är bakom soffan och det andra är..." Haha!

Efter middagen slog jag lite snabbt in tre paket till Signe också. Det blir stor skillnad för henne, att få öppna ett paket än att få en sak direkt i handen. Hon fick en Dora handduk, Lera och en "räkna-matte-bok". Allt köpt på Lidl för en obetydlig summa pengar. Hon blev jätteglad :) Plus att Nora och Signe fick massa kläder ifrån Lindex. Jag har väntat och väntat på att det ska dyka upp några rabattkuponger (ja, så är det när man lever på föräldrapenning. Man blir en kupongmorsa) och idag kom dom. Eller ja, de kom igår men jag hämtade posten idag. Så jag handlade kläder till dem för 1200:- men betalade 400:- mindre. Lysande! Signe provade en jumpsuit som jag hade köpt till henne, det var jätteskönt tunt material och hon älskade den och vägrade prova nå mer kläder. Tyckte att den var så himla tunn och skön.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback