27 år den 27:e

Idag blev jag 27 år. Jag börjar närma mig 30 år...! Och lika snabbt börjar Per närma sig 40. Fyrtio år liksom?! Det känns helt sjukt. När vi träffades, för 9 år sedan (det känns ju också smått sjukt!) var jag bara 18 år och gick på gymnasiet. Man blir ju klen när man tänker på det, vad fort allt går! Vad fort livet går! Nåja, nu ska väl inte det här inlägget handla om djupare saker än att jag helt enkelt har blivit ett år äldre!

Det har ösregnat större delen av dagen, men jag har haft en supertrevlig dag!

På morgonen bakade jag och Signe superfina muffins, sen kom en dagiskompis till Signe hit med systrar och mamma och lekte! Lite senare kom Helene, Klara och Siri på fika och framåt 17 bjöd vi våra föräldrar och min mormor och morfar på grillat och hemmagjord glass! Jag gjorde tre sorter på tre olika sätt och alla smakade faktiskt gott! Det var väldans trevligt och jag har helt enkelt haft en superfödelsedag! Signe har varit glad och lätt att ha att göra med hela dagen lång dessutom :) Tack alla!


Kommentarer
Postat av: Pillan

Hej Frida!

Grattis på födelsedagen. Låter som att du har haft en utmärkt dag. Jag hoppas att jag hinner med att träffa er i sommar någon sväng!

Kram Pillan


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback