Välkommen helg!

Fredagkväll och jag sitter här ensam. Per har årets sista innebandymatch och flickorna sover sedan länge. Signe somnade tjugo i åtta och Nora somnade vid åtta.
Nora sover verkligen så otroligt bra! Inte en endaste natt har hon bökat! Inte en endaste natt har hon velat kliva upp och vara vaken. Signe kunde vakna till vid halv fem och ligga och prata och inte somna om. Nora sover 8-9 timmar innan hon får mat. Hon somnar oftast mellan 19,30-20 och om hon vaknar till vid 02 tiden går det oftast att ge henne nappen så somnar hon om igen. Hon somnar själv i vaggan om kvällarna och hon sover oftast till minst 7 på morgonen. Någon gång har hon vaknat tidigare och förrut vaknade hon alltid senare än så.
Ingen blir väl förvånad nu om den här natten blir katastrof? Haha!

Igår fotade jag Tomas och Veronicas godingar Amelia och Melker och nu sitter jag och redigerar bilder på söta Siri Thyrén som jag tog tidigare i år. Om jag får tillstånd kanske jag lägger ut några bilder när de är klara.

Den här helgen är fullspäckad med grejer! Imorgon ska vi först på dop, sedan fyller Pers mamma år så vi ska dit och äta. På söndag åker Per till Uppsala för att se Bollnäs ta hem ett SM-guld och vi får besök av brorsan och Sara som kommer för att titta på matchen på tv:n. Eller ja, Sara ville nog hellre mysa med barnen medan vi tittar på matchen :)

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag slipper gärna se på bandy! Men du kan se fram emot två lugna bandytimmar utan Nora för hon får vara med mej på söndag, Signe antar jag är lite mer svårövertalad när mamma är med i huset. Nora har ju inte så mycket att säga till om än :) Men vem vet, vi kanske tar med Alfons ut och tränar lite inför tjejvasan 2012 nu när skidor finns att tillgå! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback