Sprutor i minsta låren

Nora har fått sina första vaccinationssprutor idag. Det gick bra men hon blev lite ledsen och grät. Men det var inget mot för Signe, då även jag fällde några tårar. Eller så kanske jag är van nu. När Signe var 3 månader visste jag knappt var bebisgråt var för något. Hon sa ju aldrig ett pip.
Nu får vi se om hon får någon feber under kvällen/natten. Hon kändes inte nå varm när jag la henne vid 20. Rekommendationerna har ju ändrats nu mot för när Signe vaccinerades. Då skulle man ge alvedon i förebyggande syfte, nu har man märkt att alvedonet försvårar för kroppen att ta upp vaccinet. Jahapp.

Per var också med på bvc. Jag har ju glömt att säga att han har blivit arbetslös... Så nu ska vi leva lyxliv framöver, på a-kassa och föräldrapenning! Vi hoppas helt enkelt att han får ett nytt jobb. Snart. Han är inne på sin andra dag som arbetslös, så det har ju inte gått så lång tid än :)

Per har varit på bandymatch ikväll. Bollnäs tog sig till andra raka SM-finalen! Jag har en bra känsla i kroppen om den här finalen, synd att jag inte kan åka. Förra året var det ju ett riktigt skitväder. Det hade typ inte kunnat varit värre. Möjligtvis om en meteorit skulle dimpa ner.
Här kan ni se hur vi hade det i Uppsala i fjol.

Kommentarer
Postat av: jessika

aaa men gud ja, helt underbart och man blir ju så mallig :D haha.

jahaja han är utan jobb nu då, vad himla träligt :/ men som sagt, lite lyxliv tackar väl ingen nej till ... ;S ne fyfan, hoppas han hittar ett snart nu då det börjar bli sommar och man vill hitta på saker å allt.

Postat av: Karstenmari

Greetings from Arlington, Texas! Nice site!

2011-11-24 @ 19:11:47
URL: http://karstenmari.bloghandler.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback