Midsommarafton

Vi hann inte iväg på något midsommarfirande igår. Inte på dagen iaf. Så det blev ingen dans runt midsommarstången för Signe i år.

Per for iväg till golfbanan en sväng och då tog jag och tjejerna en promenad och sedan lekte vi lite i trädgården innan Per kom hem och jag var tvungen att sätta igång med maten som vi skulle ha med oss till familjen Thyrén på eftermiddagen. Nora sov 1,5 timme och vips så var klockan 14 innan vi kom iväg. Lagom att vi kom till Bollnäs kom även regnet. Så det blev en traditionsenlig midsommarafton om man ser till vädret, sol och regn om vartannat.

Vi firade alltså på Brånan och även fast vi bara var två familjer så blir det sällan lugnt! Per lyckades slå huvudet i den stora kronan ovanför bordet inte mindre än 3 (!!) gånger. Det resulterade i en del glaskras och dammsugning under middagen, i flera omgångar... Den potatisen som tillagades i ugnen glömdes av och jag höll på att se till att vi fick äta efterrätt ifrån golvet. Men det gick bra och vi hade en trevlig kväll!

Tjejerna hade roligt med varandra och lekte, spelade spel och kubb samt käkade godis till klockan var sent. Vi åkte hem vid tjugo över tio på kvällen och det tog en stund innan Signe somnade i bilen. Nora somnade i Pers famn under den sköna infravärmen på altanen strax före 22. Så de höll ut länge!

Stackars Siri hade hög feber och var med all rätt trött och fick slänga in handduken vid halv nio. Såg även att sjuklingen inte kom med på någon bild men här har ni en kavalkad på de andra flickorna. Och som vanligt är det mest barnen som får figurera på bilderna, även fast till och med jag kom med på en den här gången!



Kommentarer
Postat av: Malin Unger

Men gud Frida vad snygg du e i mörkt halvkort hår! Jösses! =) Hoppas allt är bra med er, här e allt bra, växer på bredden o längden men ej på höjden.. Men mår kanon bra =) Hoppas ni får en fortsatt trevlig sommar!

2011-07-02 @ 15:47:57
Postat av: Leia

Grym blogg du har! Har du designat den själv? Om inte, var hittar man isåfall designen du använder? Tack :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback