Hemma = bäst

Jag och Nora har kommit hem efter en helg i Sala. Jag har haft det toppenmysigt med mina gymnasietjejer och resan i bilen med Nora gick kanon! Hon är en ljuvligt glad skit som det verkligen inte är några bekymmer med.

Vi fem tjejer har en fantastisk relation, som jag är övertygad kommer att vara livet ut. Vi är tre stycken som har fått två barn var men vi lyckas ändå att träffas 1-2 gånger per år. Ibland med barn, ibland utan. Den vänskapen jag har med dem har jag inte med någon av mina andra vänner. Vi har en sådan ärlig och fördomslös relation till varandra och vi pratar om saker som vi inte pratar med någon annan om. Förmodligen kan vi göra det just för att vi inte ses i vardagen. Och det är så himla skönt att vi har kunnat bevara den vänskapen under alla dessa år efter gymnasiet.

Puss på er!


Kommentarer
Postat av: Elin S

Nysnaggad och fin ser jag:)

2011-06-05 @ 23:11:54
Postat av: Frida

Haha! Svårt att se hur det ser ut på den här bilden, men om jag sätter upp det i en toffs så blir den ca 5 cm kanske! Så det är nästan snaggat ;)

Postat av: Anonym

Dels för att han snarkar jättemycket, o då menar jag verkligen jättemycket! Och dels för att han har haft öroninflammation ggr flera.

Nu den senaste tiden har han vaknat på natten i snitt en gång i veckan också, han får ju störd nattsömn... Förhoppningsvis får vi en piggare o ännu gladare kille sen...

2011-06-07 @ 07:27:36
URL: http://mammaannamaria.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja det kan ju vara pollen då, det har varit ofantligt mycket i år tror jag. Jag har känt av massor, fast det har brukat vara lungt i några år nu...

Han snarkar värre än Jonas, och när mamma också sa det när han sovit där så kände jag att det var dags att kolla upp det, och så var ju fallet. Ser inte fram emot op, särskilt inte om det blir dubbelt :(

Det är tur att han älskar att gå till doktorn, sist hade han tom. med sin doktorsväska och fick hjälpa till, han ska bli doktor när han blir stor säger han :)

2011-06-07 @ 20:14:07
URL: http://mammaannamaria.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ha ha ja han är så rolig :) Va kul att vi ska åka till "jukhuset" mamma, och han är HELT på att han ska få sova där, skrutten!

He he störd nattsömn var d ja, men stackarn, saknar hon nappen så? Skruttis!!!

Hmm jo han har alltid snarkat, men inte såhär. Han kommer ner till oss då han vaknar, han säger ingenting utan bara kryper ner, Jonas vaknar aldrig men ja kan inte sova för han snakar så himla högt. Jättetrist för d e lite mysigt när dom kryper ner :)

Det kommer nog bli jättebra, förhoppningsvis blir öronbesvären bättre med! Han har ju säkert haft 5-6 inflammationer på dessa tre år...

2011-06-07 @ 21:00:11
URL: http://mammaannamaria.blogg.se/
Postat av: Anonym

Somna själv kan inte Neo göra på kvällen heller, ibland ytterst sällan. På natten går d bra, men då e han väl så trött, han är ju inte van o vakna sådär...Denna sömn :) Alltid är d nått!!! Nu är vårt största bekymmer Stella, hon sover 12-13 timmar från det att vi lägger henne, MEN det går knappt att få det senare än 18, sover hon senare middag blir det natta vid 21 typ...vilka bekymmer? :)

2011-06-07 @ 21:41:18
URL: http://mammaannamaria.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ha ha ha ibland vill man ha rutiner o ibland önskar man att dom inte hade problem att ändra på dom :)

Våra ser ut som följer, tandborstning (dusch) på med pyjamas, gå upp i sängen och han dricker välling till godnattsaga, sen ligger vi bredvid honom tills han somnar, det brukar gå rätt fort, men vissa kvällar är d en halvtimme typ... Suck!

Tjatar han eller bråkar vid tandborstning o dusch så blir det ingen saga, så kör vi. Och det är bara "Mamma ska göra, mamma ska göra!" Det var så roligt, ikväll skulle Jonas duscha dom, båda två stod tillsammans o GALLSKREK, mammaaaa och var helt bedrövade, så det slutade med att ja fick ta över :)

2011-06-08 @ 21:20:08
URL: http://mammaannamaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback