Mer bildredigering - mindre bloggande

Jag har svårt att hinna med att uppdatera bloggen med allt som jag vill. Vi har till exempel haft namnkalas för Nora, den 24/8, och inte ens det har jag hunnit med att berätta om!

Igår fotade jag ett bröllop. Så himla vackert! Det är svårt att ta in alla känslor genom linsen, men nu när jag sitter och redigerar barnbilder från en tidigare fotografering och lyssnar på Kärleksvisan som spelades på bröllopet igår får jag tårar i ögonen och vill helst släppa allt och bara sätta mig och hulka! Det är inte bara bröllopet som var otroligt fint, barnen på bilderna jag har fotat är så himla vackra och som förälder är det lätt att känna kärleken till sina egna barn när man ser andras och kommer i stämning som man lätt gör med snyftlåtar som har vackra kärlekstexter.

Framöver blir det alltså lite mindre bloggande. Jag kommer inte hinna med. Barnbilderna redigeras klart ikväll sen ska jag sätta mig och gå igenom de dryga tusen bilderna som jag fotade igår. Om knappt två veckor är det bröllopsfotografering igen! Grymt roligt såklart! Men jag har att göra framför photoshop ett tag.


Se på oss nu, livet är vårt.
Ser du den framtid som vi, vi kommer få.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback