Nyårsafton 2010-2011

Gott nytt år! Då är vi inne i 2011 helt plötsligt! Vart tar åren vägen? Hur gammal börjar man inte bli?! Det är tur att Per är så många år äldre än mig att jag alltid kommer att känna mig "ung" ;)

Igår var det nyårsafton och häromdagen bjöd vi hem oss till Elin, Jonas och lilla Valter. Signe skulle sova hos farmor och farfar enda tills det var dags för henne att åka... då skulle hon verkligen inte det och farmor och farfar fick åka hem utan Signe. Då var det bara att börja stressa istället för att få med henne till Elin och Jonas.
Det slutade med att hon minsann ville till farmor och farfar iaf och efter att hon hade ätit sin nyårsmiddag bestående av korv och makaroner samt glass och chokladsås skjutsade Per henne till Kilafors vid halv sju tiden. Ja, det är inte lätt att vara liten.

Så det blev väldigt bra ändå till slut. Signe fick "fira" lite nyår med oss och vi kunde njuta av kvällen med en sovande bebis. Nora sov större delen av kvällen i sin bilstol, hon vaknade till efter 23 och somnade igen före 01. Så hon fick vara med om tolvslaget på sin första nyårsafton! När vi åkte hem strax före 02 var det bara att spänna fast henne, på med mössa och bädda på med filtar. Ju mindre de är desto lämpligare!

Valter hängde med fram till åttatiden sen sov han gott resten av kvällen. Och det är klart det är roligt att vara med på fest!


Kommentarer
Postat av: Elin S

Ännu fler bilder som jag vill ha... Jag kommer nån dag så får vi gå igenom det där. Tack för igår, det var mysigt. Förresten vart tog omdömet för middagen vägen? Var det så illa att den inte ens fick omnämnas;)

2011-01-01 @ 15:33:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback