Nora tränar nacken

Vi har kommit på att Nora kanske behöver ligga på magen lite för att träna nackmusklerna :) Hon får mest hänga med i babysittern under dagarna när Signe är vaken, det blir lätt så med andra barnet vad det verkar. Men eftersom hon är vaken mycket på kvällarna när Signe har somnat så får hon mycket uppmärksamhet då istället.

Iaf så har hon fått ligga på magen lite och de första gångerna så ville hon knappt ens försöka få upp nacken, men så vips ikväll kunde hon ligga väldigt upp med huvudet, utan att gnälla dessutom! När hon låg så höll hon på att nysa och då lyckades hon rulla över på rygg! Inte alls med mening så klart, men det såg lite roligt ut.

Hon har ganska säkert gått in i sitt andra utvecklingssprång nu och då kan det ju hända en hel del. Igår när hon skulle sova så somnade hon lugn vid kvart i elva och sedan vaknade hon efter en halvtimme och nästan grät. Vilket hon inte brukar göra. Hon ville inte alls ligga kvar i vaggan. Jag tog över henne till mig och så somnade hon om direkt. Utan mat. Hon ville bara ligga i närheten. Idag har hon som sagt mest sovit för att vakna och vilja ligga vid tutten. Där har hon gärna somnat om igen.

Nu är det dags att ge mat sedan ska vi sova!


Kommentarer
Postat av: cissi

Hihi hon käpar på bra ju! Wilmer han ska inte ligga på mage alls, han rullar över förtare än kvikt på rygg och det gjorde han innan han var tre månader så om man gämmför med tjejerna så är han tidigaste med det=) men som Peter säger- han är ju KILLE och ser så mallig ut själv=) hahaha

Postat av: Jon

I Noras blick ser jag den Forsmanska vinnarskallen. Den lyser igenom och syns på långt håll och vis av erfarenheten konstaterar jag att hon kommer att ha starkare nacke än mig och det inom det närmsta kvartalet. :D



Fullkomligt bedårande liten varelse. Hälsa från mig och tacka för senast. :)

2011-01-31 @ 09:05:04
URL: http://glesbygdsfilosofen.wordpress.com/
Postat av: Frida

Haha, Jon, klart tjejen har tävlingsinstinkt! Ska hon ta sig an något så ska det göras riktigt ;) Halvdant är liksom inget att komma med!

2011-02-03 @ 20:49:09
URL: http://fofroridoda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback