Innebandybönor



Signe mår mycket bättre nu! Hon äter bättre vilket gör att hon är piggare och gladare. Skönt! Hon är sitt vanliga, härliga jag igen :)

I lördags var vi på innebandymatch på dagen, Noras första. Hon vaknade upp i bilstolen efter en stund och såg smått chockad ut.

På kvällen åkte jag och Nora på tjejkväll hemma hos Fia och kikade på melodifestivalen. Mysigt!

Igår var vi och träffade familjerna ifrån föräldragruppen vi hade med Signe. Det var jätteroligt att se hur barnen har utvecklats! Jag har inte träffat flera av dem på ett år, sedan vi hade två-års kalas för barnen. Signe hade också jätteroligt och lekte och busade med de andra barnen!

Idag har vi varit iväg till biblioteket i Kilafors och lämnat tillbaka böcker samt lånat nya. Det finns ju inte alls samma utbud som i Bollnäs men det är lämpligt att åka dit, går betydligt fortare än om vi ska in till Bollnäs. Framförallt om vi ska svänga in och handla också. Att ta med båda barnen in på "storIca", som vi brukar säga, för att handla några få saker skulle ta minst dubbelt så lång tid som att gå in på Konsum i Kilafors som är så mycket mindre. Det är bra att man kan lämna tillbaka böcker i Kilafors som man har lånat i Bollnäs. Då kan man åka till Bollnäs ibland bara, för att få ett bättre utbud och för att kunna låna hem någon film.

Det var ju superfint väder ute idag, men vi var inte ut något mer. Signe ville vara inne och läsa i de nya böckerna så vi satt i soffan i drygt 1,5 timme och läste. Nora sov i min famn under tiden.

Imorgon ska Signe till förskolan, första gången på 1,5 vecka! Jag börjar känna mig förkyld. Herregud vad drygt. Det var inte länge sedan jag sa till Per att vi verkligen var förskonad från sjukdommar under förra året. Vi var inte hemma med VAB många dagar. Det får vi kanske igen det här året...


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ser nästan ut som min sambos spinkiga ben som susar förbi där :)

Vi sa också att "Nu var det längesen vi var sjuka" VIPS kom förkylning följd av kräksjukan, att man aldrig skall kunna yppa något utan att det får motsatt effekt

Postat av: Lena

Jag känner igen byxorna som Nora har på sig :)

2011-03-01 @ 21:04:05
Postat av: Frida

Hihi japp Lena, de är från dig! Vi har ju nästan en hel garderob med kläder ifrån dig :)

2011-03-02 @ 10:45:10
URL: http://fofroridoda.blogg.se/
Postat av: Lena

Men Frida, en hel garderob var väl att ta i :)

2011-03-09 @ 17:16:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback