Julmarknad i Furuviksparken

Idag har vi haft en heldag i Gästrikland! Vid 10 åkte vi till Valbo och besökte köpcentret lite snabbt och sedan IKEA. Att äta på Ikea är en mardröm när det är mycket folk. Idag var det mycket folk. Mycket.

Vi handlade lite snabbt det vi skulle ha och Signe ville vara i lekrummet under tiden. Hon var så glad över det fast jag var aningen skeptisk, eftersom hon inte gillar att bli lämnad ensam. Men eftersom hon var så framåt och uppåt så kändes det bra. De hade ju fått Pers nummer.
Men när Per hämtade ut henne var det en ledsen tjej han mötte. Stackars liten. Hon hade lekt lite sen hade hon satt sig och väntat och längtat. Sånt gör så ont!

Hon vågade väl inte riktigt gå och prata med "tanten" som tog emot henne och det kanske inte var någon personal inne i rummet som hade koll, för då borde de ju ha pratat med henne? Dåligt!

Efter Valbo åkte vi till Furuvik, vi åkte för övrigt med familjen Thyrén, och där var det i alla fall skoj tyckte Signe! Hon fick klappa en orm, se när djuren fick mat, sitta i tomtens knä och få julklapp och det roligaste av allt; åka karusell! De hade några karuseller öppen och man fick åka hur mycket man ville. Bland annat var kaffekopparna igång och det är en stor favorit hos Signe. Det var väldigt roligt att åka några karuseller själv med Klara också.

Nora har haft en toppendag. Ätit barnvänlig mat blandat med tjocka pommes och chokladboll...

Vi åt på Gävlebro när vi åkte hem och innan vi for bytte vi på båda tjejerna och de fick välling i bilen. Signe som somnade apsent igår hade bara sovit nio timmar inatt, hon skickade rätt snabbt i bilen med en skiva i lurarna. Nora somnade till slut hon med och när vi kom hem var det bara att lyfta över dem till sängarna. Skönt.

Nu är jag helt slut och det är dags att sova!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback