Stackars Signe

Signe har gått och blivit sjuk. Vi var och badade i Kilafors i söndags, jag vet inte om det är efter det som hon blivit förkyld. I vattnet var det varmt och mysigt men hon springer ju en hel del ovanför vattnet också. Hon har iaf feber och en jobbig hosta. Hennes matlust, som inte är överdrivet bra i vanliga fall, är nu nere på 0. Hon orkar inte äta nåt och hon är inte sugen på nåt. Hon har legat på strax under 39 idag, imorse hade hon 39,2. Hon låter hes och ser väldigt hängig ut.

Jag var iväg till Veronica med lite bilder idag och då hade hon helt plötsligt blivit jätteledsen och längtat efter mig. Hon hade skrikit hysteriskt ett bra tag innan de kom på att de skulle ut. Sen var vi ute länge och lekte när jag hade kommit hem, trots hennes feber. Hon tyckte det var roligt, så då fick hon väl vara ute så länge hon ville.

De här hysteriska skriken är något som har kommit och gått sedan vi slutade med nappen... Inte pga att hon vill ha den (inte längre iaf) utan jag tror snarare det är för att hon inte lärt sig ännu hur hon ska varva ner och trösta sig själv utan nappen. Det är otroligt jobbigt för henne. Förr har hon alltid kunna satt sig i mitt knä och så har jag kunnat lugna henne, men sen hon slutade med nappen är det inte lika enkelt. Ibland har det inträffat på natten och då är det extra svårt, när hon är supertrött.

Nu när hon är sjuk är det inte heller så lätt.

Två dagar den här veckan har hon vaknat mellan 4-4,30 och inte lyckats somna om. Hon har låtit så att Nora har vaknat och så har vi varit vakna allesammans... Suck. Ja, vad gör man? Inatt vaknade hon till och kom in till oss men då hade hon inte så stora problem att somna om. Förmodligen för att hon hade rätt hög feber. Hon vaknade till ibland och drack vatten. Idag har hon i princip bara fått i sig en blodpuddingsbit och två glassar. Lite macka också. Jag hoppas verkligen att febern går ner imorgon så att hon får tillbaka matlusten.



Här somnade hon på soffan, en kväll förra veckan då hon hade ett litet utbrott vid läggning...
Hennes standardfras har varit "Jag kan inte somna", tre sekunder efter att vi har släkt lampan. Sedan har hon upprepat det tills ögonen går i kors och hon blir övertrött och börjar gråta. De senaste två kvällarna har hon somnat när hon druckit välling. Men det har nog enbart med febern att göra. Hon blir alldeles slut stackarn, och inget har hon kunnat sovit på dagen heller.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Lilla ynkedom! :(

Neo säger preeeecis samma sak: "Jag kan inte somna mamam" Vissa kvällar hinner han knappt säga meningen förän han sover, men oftast ska det triskas in i det sista... Suck :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback