Sista dagen i april

Idag är det sista april. Vad är det för en dag egentligen? Är den lika stor som förut eller håller den på att dö ut undrar jag? Mina barn är för små för att åka på kase. Båda sov när klockan var 20 ikväll och det är väl efter det som kasarna tänds? När jag var väldigt ung och gick på högstadiet var det här en festkväll! Det är ju märkligt. Den helgen då det gjordes flest alkoholdebuter minns jag att jag har läst i tidningen. Undrar om det är samma nu. Undrar vad Signe gör på sista april om 11-12 år... Får se till att det läggs nåt golfläger då eller så ;)

Idag har vi inte varit ute på nåt, förutom en cykeltur på kvällskvisten. Per har varit till Kilafors och hämtat massa vedklabbar som ska klyvas, sen har han snorat och nyst resten av dagen. Pollen är inte hans grej. Jag hoppas att tjejerna slipper allergier.

Jag och Signe tog som sagt en cykeltur till Acktjära ikväll. Den platsen är verkligen så vacker sommartid. Ja, en solig, iskall vintermorgon också för den delen. Jag förstår att kronprinsessan och prinsen har sitt sommarställe där och att de brukar ta promenader längs vägen vi cyklade. Det är svårt att fånga känslan på bild men det är så harmoniskt på nåt vis när man kommer fram dit.
Jag och Signe kikade på kasen som nu förmodligen står i lågor och så lekte vi lekplatsen på den gamla skolan. Där leks det nog inte mycket nu för tiden. Det måste vara många, många år sedan skolan stängde.


Kommentarer
Postat av: Lina

Va bra att jag har gjort det, blev ju inspirerad av ditt utvecklingsinlägg och Signes grymma utveckling! Sen när jag letade hittade jag inget...men jag måste ha missat det då! :)



Vilka härliga vårbilder du lägger ut nu!! Önskar jag hade samma tid och ork att ta fina bilder, blir mest mobilbilder nu för tiden...:(



Ska kolla reklamutskicket hemma, men har för mig att det var från 13 juni fram till 1 juli...



Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback