Rörliga Nora

När Signe var liten var hon nöjd med att vara på samma ställe. Hon vände sig från mage till rygg och tvärtom, men hon rullade inte runt som vissa bebisar. Hon krälade eller åmade sig aldrig fram. Hon gick med gåvagn innan hon lärde sig att krypa. Hon var helt enkelt inte så intresserad i just den biten. Nora vänder sig åt alla möjliga håll och bökar så att hon helt plötsligt har huvudet där fötterna nyss var!



Hon började med att ligga under babygymmet, men hon bara vänder sig när hon ligger där på rygg så det blir bara stökigt för henne. Hon vill nämligen upp och äta på de sakerna som finns på sidan, så hon tar tag med armarna och lyfter överkropp och huvud när hon ligger på sidan.

Sedan lekte hon med leksakerna som syns uppe till höger. Innan det var färdigt hade hon hon medan hon låg på magen snurrat runt (fortfarande på mage) så att hon hade huvudet nere vid nallen som syns är ovan. Sen fick hon syn på några färgglada ringar så då vände hon sig över till rygg och slutligen till mage igen! Väldigt målmedveten med andra ord. Det syns verkligen hur hon arbetar för att ta sig dit hon vill, oavsett om det handlar om en meter i sidled eller om hon behöver flytta handen åt något håll för att nå det hon vill ha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback