Lovefilm

Jag har genom Buzzador fått ett erbjudande om Lovefilm som jag tackat ja till. Vi får under en månad testa deras tjänst gratis. Vi får välja 4 filmer som kommer hem till oss (2 per gång) under en månad. Ordinarie pris för en månad är 99:-

Det som är så himla bra med den här tjänsten är att:
- Filmerna kommer direkt hem i brevlådan
- Du får ha filmerna hemma så länge du önskar (inga förseningsavgifter, perfekt när man lånar barnfilmer då barn gärna ser filmen om och om igen)
- Du skapar en filmlista (eller flera så att alla i hushållet får en varsin) och filmerna skickas ut ifrån listan du har gjort. Jag skapade en lista för Signe och en för oss, då får vi en film från varje lista i varje utskick.

Brukar du hyra film? Gå in på
Lovefilm och kika du med! Där finns det olika paket att välja emellan beroende vad som passar dig/din familj bäst. Från 49:- i månaden för 2 filmer. Betydligt billigare än att hyra i videobutik.

Om du också är intresserad av att bli en buzzador, klicka här! Det framgår då att det är jag som har tipsat dig. Mitt användarnamn är: fofroridodaf. 
De söker hela tiden fler som vill vara med och framförallt småbarnsföräldrar då det är mycket kampanjer som riktar sig emot oss just nu. Jag har även blivit uttagen till Natusans kampanj där jag kommer att få hem en stor flaska Natusan first touch baby oil samt Natusan first touch bath. Utöver dessa får man även hem små varuprover och rabattkuponger att dela ut bland vänner som man buzzar med.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback